Ayrıca sizin zamanınızda kız erkek sınıfları ayrı değilmiydi? Kızların sıralarını nasıl görüyodun?(hem kendini bu kara öven insanda görmedim ya)

Ayrıca serap kolik hangi sınıf?
Her nefis ölümü tadacaktır. Sonunda bize döndürüleceksiniz. Ankebut-57
Bu dünya hayatı sadece bir eğlence ve oyundan ibarettir. Asıl hayat ahiret yurdundaki hayattır. Keşke bilseler! Ankebut-64

sühim Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Abi hayırdır? Kafayı cilalamadın inş!...
Ayrıca sizin zamanınızda kız erkek sınıfları ayrı değilmiydi? Kızların sıralarını nasıl görüyodun?(hem kendini bu kara öven insanda görmedim ya)
Ayrıca serap kolik hangi sınıf?

ok
sınıflarımız ayrıydı ama son deprem senesi çadırda okumuştuk bi dönem onlar sabahçı biz öğlenciydik
bi kız vardı uyuz hergün bişeyler yazıyodu en son kim olduğunu öğrenip gidip dövmüştüm beni şikayet etti sorna müdüre ne güzel sevinmiştim okuldan atıcaklar die ama babam sağolsun bu aşk burada bitmez dedi
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.