You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Vitr Namazı Kaç rekat kılınır?

Vitr Namazı Kaç rekat kılınır?

Göğe Bakma Durağı.
RE: Vitr Namazı Kaç rekat kılınır?
Peki peygamberimize vahiy edilen bi kitabi en guzel yasatan sence kimdir ?
Bu durumda kimi ornek almamiz gerekir ?
Kuran tabiki rehberimiz ama dikkat et ornek diyorum.

Valla dogrusunu soyleyim mi, sen ve e 2828in yorumlarinizi okudugumda acaba islam diye birsry var mi diye dusunmeden edemiyorum cogu zaman. He nadirde olsa bazi yorumlarinizi mantikli buluyorum o ayri ama delilsizcesine inatci bi sekilde hep aykiri soyluyorsunuz ve karsidakininsorguluyorsunuz. Verilen yaniyi da kesin bi sekilde reddediyorsunuz. Bu yuzden diyorum ya Allah hepimize dogrusunu gostersin.

"Ezanı duyunca müziğin sesini kısmaması normaldir,
        Ben ezanı duyunca namaz kılmayan insanlar gördüm..!!"

"Ezana hürmetin esaslısı davete icabetle olur şarkıyı kapatmakla değil -dedi biri, haklıydı."
H
Bunu ilk beğenen sen ol.
Göğe Bakma Durağı.
Amaa demek istedigimi anlamadin gülücük
Neyse.

"Ezanı duyunca müziğin sesini kısmaması normaldir,
        Ben ezanı duyunca namaz kılmayan insanlar gördüm..!!"

"Ezana hürmetin esaslısı davete icabetle olur şarkıyı kapatmakla değil -dedi biri, haklıydı."
H
Bunu ilk beğenen sen ol.
Cezalı Üye
"35:43 Yeryüzünde böbürlenmelerini artırdı, (Allah'ın mesajlarına karşı) şeytanî itirazlar geliştirme (çaba)larını... Halbuki, bütün şeytanî tuzaklar (sonunda) sadece sahiplerini yutar; yoksa onlar, önceki (günahkar)ların (sürüklendikleri) yoldan başka bir şey mi bekliyorlar? Sen Allah'ın tuttuğu yol ve yöntemde hiçbir değişiklik göremezsin; evet sen, Allah'ın yolunda ve yönteminde bir sapma göremezsin!"
Bunu ilk beğenen sen ol.
Cezalı Üye
kalemşör yazık senden umutluydum, ancak umudumu yitiriyorum yavaş yavaş. Köreltmişsin kendini o zırvalıkları okuya okuya. Bana sürekli sureler yazıyorsun. Yazdığın surelerin iniş sebeplerini, neden indiklerini araştır. Ölmüş bir insana nasıl itaat edeceğimizi bize anlat. Yapamayacaksın, ben söyleyeyim ölmüş birine kimse itaat edemez. Var olmayan bir insana kimse itaat edemez. Varlığı ebedi olan yalnızca Allah'tır, biz ona itaat edeceğiz. Muhammed'e peygamberlik insanlara bunu anlatmak için verildi. Sen hala yalan dolan dolu kitaplarda boğulup dur bakalım, sonun hayır olacak mı..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Cezalı Üye
Tuhaf bir karaktersin. Senin gibileri görünce Allah'a bağlılığım artıyor, Kur'an'a daha çok sarılıyorum. Peygamberi, yaşadıklarını daha çok anlıyorum.

Hadislerin çok kuvvetli senin.. Onlara sarılmaya devam et.
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.