You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Vitr Namazı Kaç rekat kılınır?

Vitr Namazı Kaç rekat kılınır?

هل أنا حقاً أنا ؟
RE: Vitr Namazı Kaç rekat kılınır?
gidersin demedim bu kafayla gidersen dedim... peygamberin emirlerinin bağlayıcılığını inkar etmiyorsan ondan bize ulaşmış sahih hadislere de uymak durumundasın..
-peygamberden 200-250 sene sonra yazılan hadisler- sözü de yanlış hadislerin yazılması peygamber döneminde başladı.. senin dediğin şeyi goldziher gibi müsteşrikler ve türkiye uzantıları söylüyor bu düşünceden vazgeç.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Cezalı Üye
Vallahi son bir şeyler söyleyeceğim yazmakta istemiyorum artık. Birincisi cehenneme kimin gidip gitmeyeceğini bize Allah bildiriyor. Ve peygamber sünnetini kabul etmezseniz cehenneme gidersiniz demiyor. Kaldı ki peygamberin gerçekten söyleyip söylemediğine emin olmadığımız şeyleri (hadisleri) millete yutturup bu şekilde dini yozlaştırmaya sürüklüyorsunuz (Not: Peygamber hayattayken ona da itaat etmemiz gerektiğini, öncülüğünü kabul etmemizi, onun izinden hareket etmemizi emrediyor. Yani ölmüş birine itaat edemezsin, böyle yaptığını düşünüyorsan, bu yaptığın putlaştırmaktan başka bir şey değildir). Ben sana söyleyeyim cehenneme gidecekleri.. "(Bile bile) Allah'ı yok sayanlar. Ona şirk koşanlar. Kur'an'ı terk edenler. Zina edenler. Kul hakkı yiyenler. Allah'ın yarattığının canını alabilme cesaretini gösterenler. Faiz yiyenler. (Allahu alem)(Eksiğim varsa beni affetsin, doğru yoluna daha çok sevk etsin)" Müslümanlık nasıl olur biliyor musun, senin dediğin gibi değil.. Önce insan mümin olur, bir temeli olur, buna güzel kalp denir, kavrayabilirsin bunu. Kişi; bu kainatın, evrenin ve bütün varlıkların bir yaratıcısı olduğuna inanırsa. Ölümden sonra bir hayat olabileceğini düşünüyorsa. Hayattayken insanlık adına iyi şeyler yapıyorsa mümin olur. Müslüman olmak için ilk adımı da Kur'an ile atar. Onu bize emrolduğu gibi "Oku"r, anlar ve uygulamaya çalışır. Allah'ın koyduğu yasaklardan ve öğütlerden kendisine ders(-ler) çıkarır. Akıllanır. (Çokça) Okur, Oruç tutar, zekat verir, namaz kılar, hacca gider, faizden, zinadan uzak durur, kul hakkı yemez, birinin canına ve malına zarar vermekten sakınır kısacası Müslüman (Allah sözünün dışına çıkmaz) Kur'an'ın izinden gider.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 20-07-2013, Saat:08:35 AM, Düzenleyen: adamınbiri.
Cezalı Üye
Allah'ı (Kur'an'ı)(Haşa) eksik, yetersiz bulduğunuz sürece ne iman etmiş olursunuz ne de Müslümanlık mertebesine erişmiş olursunuz. Anca pisliklerin (Kafa karışıklıkları, şeytanın oyunları) içerisinde boğulup durursunuz..
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.