You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Vitr Namazı Kaç rekat kılınır?

Vitr Namazı Kaç rekat kılınır?

هل أنا حقاً أنا ؟
RE: Vitr Namazı Kaç rekat kılınır?
insanlardan inatçı cahil olanları böyledir ortaya mesnetsiz bir iftira atarlar sonra kendilerine getirin delilinizi deyince başka konuya geçerler keşke sussalardı belki azapları artmazdı..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Göğe Bakma Durağı.
Kenan senin mantiginla dusunursek o zaman sen yemin edebilir misin Kuran'in peygamberimiz aracigiyla indigine ? Senon kalemsore sordugun gibi bende sana soruyoorum, gordun mu ? Duydun mu birebir?
Her hadisin gercek olmadigi gibi insanin her dogru bildigi de dogru olmayabilir. Bisey dinlerken bencillik yapip benim ki en dogru dememeliyiz. Dogrusunu Allah bilir, hepimize gosterir bunu insAllah.

"Ezanı duyunca müziğin sesini kısmaması normaldir,
        Ben ezanı duyunca namaz kılmayan insanlar gördüm..!!"

"Ezana hürmetin esaslısı davete icabetle olur şarkıyı kapatmakla değil -dedi biri, haklıydı."
H
Bunu ilk beğenen sen ol.
هل أنا حقاً أنا ؟
kuran Allah'ın kelamıdır fakat onu açıklayan da peygamberdir.. din bu ikisinin adıdır, peygamberin açıklaması olmadan müreccet kurana sarılındığı zehabına kapılmak en başta kuranın nehyettiği bir husustur.. sadece Kuran ile din tamam olsaydı kitap kabenin damına bırakılır insanlar okurdu fakat Allahın dini sizin hevanızın tabii olduğu dinden başkasıdır..
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.