çok güzel buralar da neresi bunralar
Her nefis ölümü tadacaktır. Sonunda bize döndürüleceksiniz. Ankebut-57
Bu dünya hayatı sadece bir eğlence ve oyundan ibarettir. Asıl hayat ahiret yurdundaki hayattır. Keşke bilseler! Ankebut-64
reyyan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ooo fotocumuz gelmiş nihayet
tam anlamıyla geldiğimde fotoğraf bölümünü ben kapatıcam :D
..::fatik::.. Adlı Kullanıcıdan Alıntı:reyyan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ooo fotocumuz gelmiş nihayet
daha gelmedimtam anlamıyla geldiğimde fotoğraf bölümünü ben kapatıcam :D
buralar tarihi yerlerde eksik ve eski fotom bunlar şimdi bu msjı yazmadan 15 dk önce oralardan geldim motorla şimdi tekrar geri gidicem hafıza kartını boşalttım ne varsa çekip gelcem en geç yarın bir sürü foto tanıtım amaçlı hep neyse durmak yok yola devam
reyyan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:..::fatik::.. Adlı Kullanıcıdan Alıntı:reyyan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ooo fotocumuz gelmiş nihayet
daha gelmedimtam anlamıyla geldiğimde fotoğraf bölümünü ben kapatıcam :D
buralar tarihi yerlerde eksik ve eski fotom bunlar şimdi bu msjı yazmadan 15 dk önce oralardan geldim motorla şimdi tekrar geri gidicem hafıza kartını boşalttım ne varsa çekip gelcem en geç yarın bir sürü foto tanıtım amaçlı hep neyse durmak yok yola devam
tmm sana rezerve ederiz foto bölümünü hade bakalım![]()
MEMNUNİYETLE
SÜRÜSÜYLE FOTO ÇEKTİM BİRAZ DİNLENEYİM YARIN PAYLAŞIRIM
simayım Adlı Kullanıcıdan Alıntı:uzun bi aradan sonra... emeğine sağlık..:sırıtık:
şimdilerde oruçlu olduğumdan dışarı çıkamıyorum havanın serinleşmesini bekliyorum ardından yeni ve birazdaha prof çekimleri paylaşıcam sizlerle bunlar 2 ay öncesinin çekimleri yenilerde var karışık yükleyemedim daha çok var ama bit pazarı değil her resim konmas
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.