You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Uzun bir süre sonra ..::fatik::.. klasikleri-1

Uzun bir süre sonra ..::fatik::.. klasikleri-1

Profesör
RE: Uzun bir süre sonra ..::fatik::.. klasikleri-1
ooo fotocumuz gelmiş nihayet

çok güzel buralar da neresi bunralar ifade
"Ey Sevgili!..
Bir geceliğine değiş tokuş etseydik yüreğimizi,
Taşıyabilir miydin acaba bendeki seni!..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 14-09-2008, Saat:01:06 PM, Düzenleyen: Reyyan.
Cvp: RE: Uzun bir süre sonra ..::fatik::.. klasikleri-1
reyyan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ooo fotocumuz gelmiş nihayet

daha gelmedim gülücük tam anlamıyla geldiğimde fotoğraf bölümünü ben kapatıcam :D
buralar tarihi yerlerde eksik ve eski fotom bunlar şimdi bu msjı yazmadan 15 dk önce oralardan geldim motorla şimdi tekrar geri gidicem hafıza kartını boşalttım ne varsa çekip gelcem en geç yarın bir sürü foto tanıtım amaçlı hep neyse durmak yok yola devam gülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kıdemli Üye
GÜZEL EMEĞİNE SAĞLIK KARDEŞİM...

KULA KUL OLMAK İÇİN ATILMADIK MEYDANA,

BİZ YANLIZ HAKİKATE,HAKK'A SECDE EDERİZ!

NASIL GİRDİYSE DAVA SAHİPLERİ ZİNDANA,

BİLSİN Kİ KAHPE DEVİR BİZDE ÖYLE GİRERİZ!...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
..::fatik::.. Adlı Kullanıcıdan Alıntı:

daha gelmedim gülücük tam anlamıyla geldiğimde fotoğraf bölümünü ben kapatıcam :D
buralar tarihi yerlerde eksik ve eski fotom bunlar şimdi bu msjı yazmadan 15 dk önce oralardan geldim motorla şimdi tekrar geri gidicem hafıza kartını boşalttım ne varsa çekip gelcem en geç yarın bir sürü foto tanıtım amaçlı hep neyse durmak yok yola devam gülücük

tmm sana rezerve ederiz foto bölümünü hade bakalım gülücük
"Ey Sevgili!..
Bunu ilk beğenen sen ol.
reyyan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
..::fatik::.. Adlı Kullanıcıdan Alıntı:

tmm sana rezerve ederiz foto bölümünü hade bakalım gülücük

gülücük MEMNUNİYETLE gülücük SÜRÜSÜYLE FOTO ÇEKTİM BİRAZ DİNLENEYİM YARIN PAYLAŞIRIM gülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
ok Wink
"Ey Sevgili!..
Bunu ilk beğenen sen ol.
simayım Adlı Kullanıcıdan Alıntı:uzun bi aradan sonra... emeğine sağlık..:sırıtık:

uzun bi aradan sonra tekrar teşekkür ederim gülücük şimdilerde oruçlu olduğumdan dışarı çıkamıyorum havanın serinleşmesini bekliyorum ardından yeni ve birazdaha prof çekimleri paylaşıcam sizlerle bunlar 2 ay öncesinin çekimleri yenilerde var karışık yükleyemedim daha çok var ama bit pazarı değil her resim konmas gülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.