You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

üyelerimizin dikkatine

üyelerimizin dikkatine

Profesör
üyelerimizin dikkatine
eklediğimiz bir eklenti yüzünden ya da siteye yapılan bi saldırı yüzünden sunucuda aşırı yüklenme oluyo ve forumuz suspensed oluyo yani kapanıyo. Bi kaç şey değiştirdim düzelmezse ve kapanmalar ara ara devam ederse yeni bi hostinge geçicez. Bunu denemek için bazı temaları sildim tşk butonunu da şimdilik iptal ettim ve istatistik programını güncelledim. Sizdede daha önce site forumu kullanırken ve sayfalar arası geçişlerde lag yapıyorsa ve eskiye göre bugünden sonra gözle görülür bi şekilde hızlanma varsa başlık altından bildirin lütfen. İyi forumlar
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 24-10-2009, Saat:02:45 PM, Düzenleyen: AtMaCa.
Profesör
RE: üyelerimizin dikkatine
sitemiz belirttiğim sebepten dolayı 2 gün kapalı kaldı. Şuan sorun ne bilmiyoruz. saldırımı var yoksa forumdaki bi eklentimi buna sebep oluyo belli değil henüz. İnşallah düzelmiştir ve bidaha kapalı kalmayız. Eğer sorun devam ederse ve forum kapanırsa hosting değişeceğiz kaldırmadığı için. bu arada ilk mesajımda belirttiğim gibi forumun sizde şuan nasıl çalıştığı hakkında bilgi verirseniz bide fikir sahibi olmuş oluruz
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 27-10-2009, Saat:01:52 PM, Düzenleyen: AtMaCa.
Profesör
çok yavaş Kizgin
"Ey Sevgili!..
Bir geceliğine değiş tokuş etseydik yüreğimizi,
Taşıyabilir miydin acaba bendeki seni!..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
evet yavaş
Degerli MeftuN Kullanicisi Oct 2009 Tarihinden Beri İmam Hatip, İslami Forum, Dini Forum, Genel Forum
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
sitedeki sorunu bulmak için bütün eklentileri sildim ve siteyi üyeler konular ve mesajlar hariç 0 kuruluma getirdim. Diğer tamalarda google reklamları olduğu için site biraz kasabilir. Element temayı kullanarak siteyi daha iyi test edebilirsiniz. reyyan ve meftun aynı şekildemi bana bildirin bakalım. sorun çözüldükten sonra gereken özellikleri yeniden kuracağım.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 28-10-2009, Saat:04:10 AM, Düzenleyen: AtMaCa.
LoadinG....*
şuan ıyı sıte hızı

06/07/2012 İçinde bulunduğum durumu kimseye anlatamam, sen de anlamazsın. Ben bile anlamıyorum ki başkasına nasıl anlatırım!

Franz Kafka

Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
gerekli bütün eklentileri yeniden kurdum ve site yeniden sorunsuz bi şekilde çalışmaktadır. Sadece ana sayfadaki son konu ve son cevaplar istatistikleri kaldı eklencek onda kucuk bi sorun var onuda halledip eklicem bi kaç gün içinde. yine gece yarısını bulduk saat 4 olmuş yawsgülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
sanırım forumu tekrardan düzelttebildim. şimdilik sorunsuz çalışıyor gibi. saat ayarları gmt+3 olanlar gmt+2 olarak değiştirsinler kp den. bu arada google pagerankimızda 2 ye yükselmişgülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.