You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

ÜYE RÖPÖRTAJLARI

~aşk lâyezâlî~
RE: ÜYE RÖPÖRTAJLARI
ama sen kim oluyosun derseniz susar hak veririm.....Sad
Askim ümitvar olunuz:şu istikbal inkılabı içinde en yüksek gür sada islamın sadası olacaktır...

Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
benim bir önerim var bunu ayrıca yönetim bölümünde de görüşürüz isterseniz...röpörtaj yapılmasını istediginiz üyeyi yine anket ile seçelim üyeler en çok kiminle röportaj yapılmasını isterse anket sonucu ile belirlensin...soru hazırlamak kolay) sonra içimizden birisi roportajı yapar olmaz mı? onaylıyorsanız yapalım arkadaşLar...siz isteyin biz yapaLım işimz bu gülücük
[Resim: urjn1.jpg]

Gaflet içinde gördüm, nice canlı cesedi ;
Câhillerden beterdi, âlimlerin hasedi..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Üye
Ropörtajı bir kişi değilde herkes yapsa aklına soru gelen 5-10 tane sorsa arkadaşata zaman ayırıp cevaplasa güzel olabilir..gülücük

Biri ağlayarak başlar hayata rahmetlen biri veda eder gülmeyi öğrenmeden..

[Resim: 10za6gn.png]

Bunu ilk beğenen sen ol.
~aşk lâyezâlî~
benim isteme hakkım varsa istiyorum
Askim ümitvar olunuz:şu istikbal inkılabı içinde en yüksek gür sada islamın sadası olacaktır...

Bunu ilk beğenen sen ol.
Administrator
Yönetim yada oylamayla bir kişi haftanın konuğu seçilir.Konusu açılır ve üyeler konuğa sorularını sorarlar.Hem birbirimizi tanımış oluruz hem forum daha canlı olur gülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.