You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

ÜYE RÖPÖRTAJLARI

~aşk lâyezâlî~
RE: ÜYE RÖPÖRTAJLARI
yyyyaaaaaaaaaa bu röpörtajlar neden devam etmiyo.....bence çokk keyifli olur devam etse.....
Askim ümitvar olunuz:şu istikbal inkılabı içinde en yüksek gür sada islamın sadası olacaktır...

Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
bana soru hazırlayan olsa ben yaparım aslında Smile
Alnım rüzgarlara açık
Kor kaynar yüreğimde
Umutlar sevinç içinde
Kan dolan gözlerimde..
Bunu ilk beğenen sen ol.
~aşk lâyezâlî~
sistemi çok bilmiyorum napmamız lazım...
Askim ümitvar olunuz:şu istikbal inkılabı içinde en yüksek gür sada islamın sadası olacaktır...

Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
aslında zor bişey değil
ropörtaj yapmak istediğiniz üyeyi seçiyosunuz sorularınızı hazırlıyosunuz, eğer o üye ulaşabileceğiniz tanıdığınız biri değilse yönetimden rica ediyosunuz rop. isteğinizi ona iletiyo ve eğer isterse onunla bigün ve saat ayarlayıp rop. yapıyosunuz.
Alnım rüzgarlara açık
Kor kaynar yüreğimde
Umutlar sevinç içinde
Kan dolan gözlerimde..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Üye
Çok güzel bir şey bence haftanın röportajı güzel olur..Bu hafta birini seçelim..sonra o kişi kimi tanımak isterse onu yapsın böyle devam edelim güzel olur..tabi son söz yöneticilerin..ifade

Biri ağlayarak başlar hayata rahmetlen biri veda eder gülmeyi öğrenmeden..

[Resim: 10za6gn.png]

Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
nasıl bişey tam anlamadım biraz daha açıklar mısın gülücük
Alnım rüzgarlara açık
Kor kaynar yüreğimde
Umutlar sevinç içinde
Kan dolan gözlerimde..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Üye
gülücük birisini seçsek ona tanımak adına soru sorsak konuk gibi..gülücük süreyi sizler belirleyin kaç gün sürsün sonra seçilen kişi başka birini seçebilir bu kişiyi tanıyalım diye..böylece zamanla herkesi daha iyi tanımış oluruz..gülücük sadece bir düşünce..siz daha iyi bilirsiniz..gülücük

Biri ağlayarak başlar hayata rahmetlen biri veda eder gülmeyi öğrenmeden..

[Resim: 10za6gn.png]

Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
evet üye ropartajı değil tam anlamıyla ama güzel bişey gülücük
Alnım rüzgarlara açık
Kor kaynar yüreğimde
Umutlar sevinç içinde
Kan dolan gözlerimde..
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.