Bundan Sonra Kimse Gelmesin Üyeligimi Silin vs Diye....SİLİNMEYECEK.
Her nefis ölümü tadacaktır. Sonunda bize döndürüleceksiniz. Ankebut-57
Bu dünya hayatı sadece bir eğlence ve oyundan ibarettir. Asıl hayat ahiret yurdundaki hayattır. Keşke bilseler! Ankebut-64
Üye Adı Silinmesi vs...
Üye Adı Silinmesi vs...
Serhat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Arkadaslar bundan sonra kimse hiç bir admine benim üyeligimi silin diye mail - pm - öm - yada herneyse atmasın.Cocuk oyunu gibi ne bu yani. Canım sıkıldı uyeligimi silin.Silinmiyecek bundan sonra.Kimse istemesin..En bastan üye olmayacaktınız.Buranın ne forumu oldugunu herkes biliyor.Üye olurken size bir kurallar dizisi gosteriliyor okumuyorsunuz tabiki.İşine gelmeyen en bastan üye olmasın.yada gelip benim uyeligimi silin tripleri atmasın...Gitmek isteyen girmez olur biter..Zaten bir sure sonrada unutulur gider...OK.. Burası 1 kişinin etrafında yürümüyor...
Yazdıgım halde hala üye adımı sildirmek istiyorum diye gelen arkadaslar oluyor...
Üye adı vs silinmiyor arkadaslar...belli süre girmediginiz zaman zaten otomatik olarak unutuluyorsunuz mrk etmeyin...Zaten siz girmediginiz zamanlarda birisi gelip te uye adınızıda kullanmıyor...Ben anlatmaktan yoruldum siz anlamamaktan yorulmadınız yaf...
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi