You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

ünlü Yahudi türkler

ünlü Yahudi türkler

Kıdemli Üye
RE: ünlü Yahudi türkler
You can not out run me I m VAYNE!

Ben müslümanım ,
İslam mükemmel , ama ben değilim.
Eğer ben hata yaparsam beni suçla.
Dinimi değil.

Bunu ilk beğenen sen ol.
General
tabiki de Yahudi olmaları kimi ilgilendirir ancak kendilerini ilgilendirir...birde şu taraftan bakin bu sanatçıları örnek alan ve sanatlarını takip eden,onlar gibi saçlarını onlar gibi kılık kıyafetini bir fiil yaşamına uygulayan gençler var...kimin ne olduğunu bileceksin elbette...

tamam Yahudi olduğu bizi ilgilendirmez ...peygamber efendimiz hz muhammed sav. de kendi dininden olmayanı dışlamadı...lakin onların yaptıklarının hep aksini yaptı ...
Bizi sen sevgisiz,susuz,havasız;
Ve vatansız bırakma Allah'ım!
Müslümanlıkla yoğrulan yurdu,
Müslümansız bırakma Allah'ım!
Bunu ilk beğenen sen ol.
-İKRA-
Yahudi olmaları bizi ilgilendirir tabi , yahudiler bu dünyada rahat duran bir kavim değil ki, faaliyetleri genelde İslama düşmanlık, fitne-fesat maalesef.. Kendi halinde duran yahudi azdır. İsrail'e hizmet etmek kanlarına işlemiş çoğusunun.. Örneğin sanatçıdır, aile kurumunu yıkmak, İslami değerleri aşağılamak için sanat yapar; kozmetikçidir, ürettiklerini kendi kullanmaz, sırf İsrail'e gelir elde etmek için dünya kadınlarını boyar (bkz. Helena Rubinstein). Politikacıdır, gizli amacı yine İsrail'e hizmettir...

Bunları bileceğiz ki uyanık olacağız... Dostumuz kim, düşmanımız kim bileceğiz..
Allahümme salli alâ seyyidina Muhammedin ve alâ âli seyyidina Muhammed
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
aynen kardeşim... bana dokunmayan yılan bin yaşasın diyemez bir Müslüman...ben değil biz olursak güçlü oluruz..gözümüzü 4 değil 14 açmalıyız
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
ne kadar çok yahudi var üzgün
Göz sayesinde görüyor olsaydın gece uyurken rüya göremezdin.
Demek ki görmüyorsun, sana gösteriliyor.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Uzman
sözde Müslüman olupta yahudi ahlakı olan insanlarıda yazalım mı bu listeye gülücük
Düşlerinden vurulurken çocuklar, hangi yaşamaktan bahseder ki masallar ...
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
mesela ?
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.