You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Ülkemizde iki farklı islam mı var ?

Ülkemizde iki farklı islam mı var ?

Yeni Üye
RE: Ülkemizde iki farklı islam mı var ?
"falanca hoca dedi ki" diye cumle sarfedebilyiorsa birisi, bu onun anlayabilen, anlamlandirabilen, okudugunu/duydugunu yorumlayabilen biri oldugunu gosterir ki bu durumda o kisiyi "kuran ne diyor" diye yonlendirmek ve aradigi sorularin (tereddutte kaldigi konularda) cevaplarini kurandan oncelikli olarak bulup ogrenmesini saglamak en iyisidir. bu sayede iki farkli hoca iki ayri gorus ortaya atiyorsa hangisinin kuranin yaklasimina daha uygun cevap verdigini de bilebilirsiniz
Degerli kawakeb31 Kullanicisi Jun 2010 Tarihinden Beri İslami Forum, İslam, İslamiyet
Bunu ilk beğenen sen ol.
LoadinG....*

06/07/2012 İçinde bulunduğum durumu kimseye anlatamam, sen de anlamazsın. Ben bile anlamıyorum ki başkasına nasıl anlatırım!

Franz Kafka

Bunu ilk beğenen sen ol.
LoadinG....*
sen benmkını anlayamamsın hakarete varan konusmalarından uzaklas artık seyıthan

06/07/2012 İçinde bulunduğum durumu kimseye anlatamam, sen de anlamazsın. Ben bile anlamıyorum ki başkasına nasıl anlatırım!

Franz Kafka

Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
kardeş öbür dünyada seni o hocaların fetvaları kurtarmaz. senin aklın yokmu okuduğunu anlayabilcek kadar? bunu genel anlamda söylüyorum sen derken. bunun için bi fetvaya gerek yokki başörtüsünün öneminin islamdaki yerini anlamak için. tabi bunu işine gelmeyen insanlar kafalarına göre yorumluyor. unutma incilde insanlar tarafından kendilerine göre değiştirilmiştir. benim gözümde bununda bi farkı yok.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
evet ben onu genel anlamda kullandım ve bunu belirttim. yazdığın mesajlardan bu fikre yakın olduğun kanısına varmakda zor değil. ayrıca niye kul hakkı olsun biz seni böyle tanıdık o halde sen kendini bize tanıt. dedki ben fikre katılmıyorum ben şöyle şöyle düşünüyorum de. ya olduğun gibi görün ya da göründüğün gibi ol.

"Diğer büyük bir kesim ve bir kısım DİN ADAMLARI başı açmanın,tokalaşmanın günah olmadığına inanıyor...."

sen bu tarz düşünceleri paylaşarak girdiğin vebali nasıl vericeksin bence onu düşün
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
islam dini ezelden ebede kadar bir tanedir.

türkiyede Laik-demokratik-kapitalizm dini uygulanmaktadır.

bu din islam dinini kendisine zarar vermeyecek şekilde kurduğu diyanetteşkilatı ilegerçeklerden uzaklaştırdı.

bütün peygamberlerce putları atan müslüman kabul edilirken bugün puta söz vermeyen müslüman kabul edilmez hale çevirdiler.müslüman hem puta kıyamda duracak hem de Allah c.c ye.

işte münafıklığı böyle geçerli yaptılar.

ama mahşerde cehenneme atılacaklarını kıldıkları namazın,orucun,haccı boş olduğunu öğrenecekler.

inşallah münafıkların hiçbir ibadeti geçerli değildir.

münafıklığı sanat yapanlarayazıklar olsun.

Allah c.c yar ve yardımcımız olsun.
Degerli onuri Kullanicisi Apr 2010 Tarihinden Beri İmam Hatip
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.