You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Ülkemizde iki farklı islam mı var ?

Ülkemizde iki farklı islam mı var ?

Profesör
RE: Ülkemizde iki farklı islam mı var ?
burda onun bunun değil kendin fikirlerini belirt diyorum işte bende sana. her 2 tarafta haklı diye bişey olamaz baş açmanın yabancı bi erkekle tokalaşmanın nasıl haklı bir yönü olabilir. sen buna haklı dersen kuranı inkar etmiş olursun ve dinden çıkarsın dikkatli ol bu işler öyle basit değil. he kapanmayabilrisin nefsine ağır gelebilir o allahla kul arasındadır ona kimse bişey diyemez ama kalkıpda müslümanlıkta kapanmak yoktur diyemezsin
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
allaha şükür okuduğumu anlayabilecek kapasitedeyim kimsenin görüşüne ihtiyacım yok. allahın ayetide gayet açık. sen bu ayeti inkar ediyorsun göz göre göre. ee bunun karşılığını söyledim bende sana.

her sakallıyı dedemmi sandın diye bi atasözümüz vardır bunuda unutma kulağına küpe olsun
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
ADMİN ATMACA,

Sizinle bir tartışmaya girmek istemiyorum......

Neticede siz sitenin ADMİNİSİNİZ....
Beğenmediğiniz herkesi hemen siteden atarsınız......!!!
Ben siteden atılmak istemiyorum...

SİZİN HER DEDİĞİNİZ DOĞRUDUR......
Her şeyin en doğrusunu siz bilirsiniz....

Ben bu konuyu kendime kapatıyorum....

Selam...

Bir kez gönül yıktın ise , Bu kıldığın namaz değil
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 19-07-2010, Saat:01:50 PM, Düzenleyen: ORHAN22.
Profesör
yok hiç bir zaman bu şekilde davranmadım öyle düşünmeyin rahat olun. bak kaç konu sayfa yorum yapmışız ki başka konularda var bu şekilde tartıştığımız öyle bir uygulamada bulunmadım. benimlede sonuna kadar tartışabilirsin her konudagülücük kişisel davranışlara gelince ben dahil bunu kimse siteye yansıtamaz yöneticilik uygulayamaz burda herkes eşittir. sizde küfür ve argo kullanmadıkça bi başka kullanıcıya hakaret etmedikçe ve en önemlisi insanları kötü bi şekilde yönlendirmedikçe ömür boyu sitede kalabilirsiniz. fakat sadece kendinize ait fikirlerinizi paylaşım lütfen aynı özeni bende sizden bekliyorum sadece görüşlerinizi paylaşın insanlara yanlış bilgiler vermeyin yanlış yönlendirmeyin.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 19-07-2010, Saat:02:17 PM, Düzenleyen: AtMaCa.
Profesör
emin olun atesitlerde, , yahudilerde, hrstiyanlarda söyleyebilir fikirlerini...sanmam ki kimse kimseyi fikrini söyledi diye suçlasın..sadece neye nasıl hitap edecegine, saygısına dikkat ettigi ölçüde herşey serbest...ayrıca söylüyorda bu saydıgımız gruplardan bazıları...fikirler bize uysun uymasın herkes söylüyor şüphesi olmasın kimsenin...
[Resim: urjn1.jpg]

Gaflet içinde gördüm, nice canlı cesedi ;
Câhillerden beterdi, âlimlerin hasedi..
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Konu çok güzelde bütün yorumları okumaya üşendim şu an ama bir ara mutlaka okuyacagım.Aklımda.
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.