You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

.
RE: twitter
Ya sedat sen sadece bu hükumeti karalama adına mı çalışıyorsun?! Hiçbir partiyi tutmuyorum diyorsun, akp'yi eleştirmektete 10 parmak oldukça aktif (!) ha şurda başka bir parti adına yaptığın olumsuzu bırak, herhangi bir eleştirini dahi görmedim..akp'de akp..sürekli bu partiden bahsettiğine göre doğru yoldayız demekki..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 25-03-2014, Saat:11:52 PM, Düzenleyen: Mihman.
Cezalı Üye
RE: twitter
şu an başta kim varsa ben onu eleştiriyorum elbette , chp de geçerse onunda zulümleri olursa onuda eleştiririm , sizler önce takım gibi tuttuğunuz partiyi eleştirmesini öğrenin , onlara yanlışlarını bildirin , hatalarını ve yapacaklarını söyleyin , şu biat kültüründen çıkın ve demokrasi ve özgürlüğe doğru adım atın , yoksa akpde , chp de , mhp de başa geçse bu zulümlerin biteceği yok , akp işte bu yüzden kibirlendi ve demokrasiden şaştı bence , bu yüzden oyları büyük oranda düşecek ve cumhurbaşkanı olamayacak tayyip erdoğan , ben sizi uyarıyorum ister anlayın ister anlamayın siz bilirsiniz , gene çekecek olan bu halk .
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 25-03-2014, Saat:11:59 PM, Düzenleyen: sedatsedat.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.