You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Cezalı Üye
twitter
ya bu twitter a girilebiliyor.bu nasıl iş?ben hiçbir şey anlamadım gülücük
madem birkaç basit işlemden sonra girilebilecek neden yasakladılar?
Bunu ilk beğenen sen ol.
Cezalı Üye
RE: twitter
ne kadar cahil bir yönetimle karşı karşıya olduğumuzun bir göstergesi say bunu . siyasiler bile twitter e giriyor , hatta cumhurbaşkanı bile mesaj yazmış ordan , hatta twiter iki katına ulaşmış , yani yasaklayınca ne oldu ? ne olacak dünya kamuoyunda türkiyenin imajı yerle bir oldu . yıllardır , aylardır yasaklamamışlarda vay be erdoğan facebook ve twitterin kökünü kazıyacağız deyince hooop kapattılar neye yaradı ? yarasa tamam ama neye yaradı , dünya güldü bize , zaten yasaklasada nette yasak imkansız gibi bişey , yasaklar neye yaradı ? akp oy kaybetti , dünya kamuoyunda yerle bir oldu imajı , eeee gene 2 kat fazla twittere girdi girenler , akp bence mantıklı düşünme yetisini kaybetti yada mahsus yapıyor , anlamıyorum ne yapmaya çalışıyor fakat yaptığı şeylerde pek bişeye yaramıyor .
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 25-03-2014, Saat:01:41 AM, Düzenleyen: sedatsedat.
Cezalı Üye
twitter ı engelleyenler biliyordur herhalde girilebileceğini.bence bir mantık var ama çözemedim gülücük imajımızın bozulması çok önemli değil bence.bazı ülkelerin imajı güzel ama içi boş.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Administrator
Twitter ile mi Türkiye imaj yapıyordugülücük Hem Abd ve batı ülkeri rahatsız olmuşsa demekki bir yerde doğru birşey yapılmış.Amaç twittere göz dağı vermekti Tc.Mahkeme kararlarını tanımıyordu twitter bakın şimdi Türkiye şube açacak ve Tc. yasalarına göre hareket edecek.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 25-03-2014, Saat:02:49 AM, Düzenleyen: Sükut.
Cezalı Üye
sadece twittermi diyoruz , başbakan demokrasiden uzaklaştı , twitter kapanmadan öncede demokrasiden uzaklaşmıştı , kapattı daha beter uzaklaştı , ekonomide bozuldu , euro ve dolar uçtu , faizler arttı daha ne sayayım , bunları görmezden gelemem , say say bitmez yaptığı hatalar , sanki baştakiler kendi yasalarını dikkate alıyorda , twitter alsın yasaları dikkate , yahu kendileri zaten işine gelmeyen yargı kararlarını eleştiriyor , twitter niye eleştirmesin .
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 25-03-2014, Saat:03:46 AM, Düzenleyen: sedatsedat.
Cezalı Üye
islam adına hiç bir şey yapmıyor , göstermelik bir iki şey yapıyor , sanki milleti kandırmaya çalışıyor , mesela örnek ; yahu genelevler hakkında neden hiç bir şey söylemiyor ? binlerce kadın buralarda çalışıyor ve devlet ordan vergi alıyor , belkide cami bile yapıyorlar bu vergilerle , yol yapıyor vs. ee bu kadınları kurtarmak için neden adım atmıyor yıllardır , neden onları emekli edip maaş bağlamıyor , al sana bu bir örnekti , ne yapmış islam adına , insanlık adına ? konuşmataktan başka bişey yaptığını görmedik , bir iki bişey yapmış habire onları söyleyip duruyor .
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 25-03-2014, Saat:03:51 AM, Düzenleyen: sedatsedat.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.