You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Tv Bölümü Açsak mı ?

Tv Bölümü Açsak mı ?

Profesör
RE: Tv Bölümü Açsak mı ?
bence gereksiz.
Göz sayesinde görüyor olsaydın gece uyurken rüya göremezdin.
Demek ki görmüyorsun, sana gösteriliyor.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Administrator
Karşılıklı atışma olmasın arkadaşlar.
Öneri ve sebebini belirtmeniz yeterli.Yönetim hepsini dikkate alacaktır şüpheniz olmasın
Bunu ilk beğenen sen ol.
Çalıkuşu
Buraya herkes uye olabilir belli basli biseyler olursa iş daha kolay olur bence.. Belki bi tedbir..

Bunlar bi varsayim ayrica kabul edilir mi edilmez mi bilemiyorum..
"Her şey kaderle takdir edilmiştir, kısmetine razı ol ki rahat edesin...”
Bunu ilk beğenen sen ol.
Administrator
Öneri sunan arkadaşları hor görmüyoruz forumun aktifliği için önerdikleri zan'ında bulunuyorum. Fakat öneri eleştiri aldığı anda konudan uzaklaşıp ikili atışmaya dönüşüyor. Bu konudaki öneriler ve görüşler değerlendirilecek.Daha fazla uzatmaya gerek yok.
Başka bir önerisi olan varsa önerebilir.Bir de rica ediyorum buranın İslami forum olduğunu bunun sorumluğunu unutmayalım.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 18-10-2014, Saat:11:39 PM, Düzenleyen: Sükut.
Forumcu
burası islamın günümüzdeki kalelerinden küçük bir kale. birçok mürtedin müşriğin yada cahilin yıkmak istediği ve askerlerini yoldan çıkarıp caydırmak istediği küçük bir kale. para amaçlımı kuruldu hizmet amaçlımı kuruldu bilemem ama dinimize hizmet ettiği bir gerçek. oyun bölümleri var evet ama sadece bir süsleme amaçlı. şahsen ben hiçbir zaman sorduğum kelimeleri bulmuşlarmı acaba diye girmedim siteye. bundan sonrada kaçırdığım dizilerin yada maçların özetini yorumunu öğrenmek içinde girmek istemiyorum.
burada bir ayeti yada hadisi okuyup benzerlerini yada doğruluğunu araştırmaya girişiyoruz. bunu öğrenme yada öğretme amaçlı yapmak bir ibadettir. ama biriside dizinin şu kısmı harikaydı diyecek ve bu seferde başlıycaz diziyi izlemeye. yani siteden kopucaz. ve bir önceki konudaki hadisi bir kenara bırakıp, behlülün sonunu merak edicez.
bu bir üyenin fikridir gerisi yetkililere kalmış.
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Ben burası dini forum olması hasebiyle üye oldum.Benim için başka bir şey önemli değil,başkaları için de olmamalı.Eğer genel bir forum olacaksa yeni bir isim alınsın ve bu ismin içinde "İslam" olmasın.

Eğer mubah bir şeyse mesela Allah'a isyan içermeyen şiir,genel bir yazı,resim ise eyvallah siteye ekleyin.Ama dizi diyorsunuz.Bana Allah'a isyan edilmeyen,dinle alay edilmeyen bir dizi gösterin tamam diyeyim.Vardır illaki;ama çok azdır.Bu kadar az olan bir şeye bölüm açmak dini bir forum için gereksiz olduğu görüşündeyim.

Yazılanları genel olarak okudum.Kelime oyunu dışında fazla mesaj atılmadığından şikayet edilmiş.Bence bu sorun başka bölüm açarak değil,dini paylaşımlar yaparak çözülmeli.

Herkes elini taşın altına koysun,fıkıh bilgilerimizi geliştirelim.Soru-cevap bölümü neredeyse yok denilecek kadar az mesela.
Camide bile sünneti ihya edemeyen bir toplumdan siz ne bekliyorsunuz bilmem; ama benim hiçbir beklentim yok!
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
İslami Forum da oyun bölümü daha çok revaçta diyip tv bölümü actirmak istemen çelişki değil mi

Dizi vs programları eleştiren bir sürü forum var zaten
Bizim forumda olması gerekmez
"Ey Sevgili!..
Bir geceliğine değiş tokuş etseydik yüreğimizi,
Taşıyabilir miydin acaba bendeki seni!..
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Kardeşler ,ana sayfaya bakıyorum dini bölümler hakkında konuşulmuyor.Bismillah deyip sitenin dini bölümünü aktif etmemiz gerekmez mi artık?
Camide bile sünneti ihya edemeyen bir toplumdan siz ne bekliyorsunuz bilmem; ama benim hiçbir beklentim yok!
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.