Her nefis ölümü tadacaktır. Sonunda bize döndürüleceksiniz. Ankebut-57
Bu dünya hayatı sadece bir eğlence ve oyundan ibarettir. Asıl hayat ahiret yurdundaki hayattır. Keşke bilseler! Ankebut-64
Tv Bölümü Açsak mı ?
Tv Bölümü Açsak mı ?
Bunlar bi varsayim ayrica kabul edilir mi edilmez mi bilemiyorum..
Başka bir önerisi olan varsa önerebilir.Bir de rica ediyorum buranın İslami forum olduğunu bunun sorumluğunu unutmayalım.
burada bir ayeti yada hadisi okuyup benzerlerini yada doğruluğunu araştırmaya girişiyoruz. bunu öğrenme yada öğretme amaçlı yapmak bir ibadettir. ama biriside dizinin şu kısmı harikaydı diyecek ve bu seferde başlıycaz diziyi izlemeye. yani siteden kopucaz. ve bir önceki konudaki hadisi bir kenara bırakıp, behlülün sonunu merak edicez.
bu bir üyenin fikridir gerisi yetkililere kalmış.
Eğer mubah bir şeyse mesela Allah'a isyan içermeyen şiir,genel bir yazı,resim ise eyvallah siteye ekleyin.Ama dizi diyorsunuz.Bana Allah'a isyan edilmeyen,dinle alay edilmeyen bir dizi gösterin tamam diyeyim.Vardır illaki;ama çok azdır.Bu kadar az olan bir şeye bölüm açmak dini bir forum için gereksiz olduğu görüşündeyim.
Yazılanları genel olarak okudum.Kelime oyunu dışında fazla mesaj atılmadığından şikayet edilmiş.Bence bu sorun başka bölüm açarak değil,dini paylaşımlar yaparak çözülmeli.
Herkes elini taşın altına koysun,fıkıh bilgilerimizi geliştirelim.Soru-cevap bölümü neredeyse yok denilecek kadar az mesela.
Dizi vs programları eleştiren bir sürü forum var zaten
Bizim forumda olması gerekmez
Bir geceliğine değiş tokuş etseydik yüreğimizi,
Taşıyabilir miydin acaba bendeki seni!..
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi