You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Tv Bölümü Açsak mı ?

Tv Bölümü Açsak mı ?

( لا تَحْزَنْ إِنَّ اللَّهَ مَعَنَا )
RE: Tv Bölümü Açsak mı ?
o kadar abartıyosunuz ki Zeynep yeni bi üyenin ricasını isteğini reddedenlere gereksiz diyenlere sağol diyosun
hakketen bu kadar da olmaz ya .
ama yedi güzel adam konusuna yorum da yapıyorsun izlediğinide ifade ediyorsun .

Çelişmeyelm . Wink
Ey Fukara Yüreğimin,

Rahmeti Sonsuz SevgiLisi...!
Beni Sana Sürünerek DeğiL...

Koşarak Ulaştır Ya Rabb...

Görüyorsun...
Kırık Döküğüm...
Boynu Büküğüm...

Yüreğim!
Kör düğüm ...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 18-10-2014, Saat:11:10 PM, Düzenleyen: _ELisa_.
Çalıkuşu
Acilacak bolumde yedi guzel adam gubi kaliteli diziler paylasilabilecek mi acaba? Eger yonetim sinir koyarak dizilerin paylasilmasina izin verecekse belki olabilir ama diger turlu isin icinden cikilmaz gibi geliyor..
"Her şey kaderle takdir edilmiştir, kısmetine razı ol ki rahat edesin...”
Bunu ilk beğenen sen ol.
.
Elisa benimle uğraşma gülücük mystery arkadaşımız yaptığı paylaşımları her zaman severimde takipte ederim, kaldıki yedi güzel adam filmi öyle zırtapoz bir konuyu işlemiyor..dediğim gibi uğraşma benimle..Seni desteklemiyorum işte zoruna gitmesin bu
Bunu ilk beğenen sen ol.
Çalıkuşu
İkinizde hoş insanlarsiniz bence konu uzamasin.. Herkes fikrini beyan eder gerisini yonetici/ler bilir..
"Her şey kaderle takdir edilmiştir, kısmetine razı ol ki rahat edesin...”
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.