You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Tv Bölümü Açsak mı ?

Tv Bölümü Açsak mı ?

Administrator
RE: Tv Bölümü Açsak mı ?
Konu yönetim bölümünde de istişare edilebilir ama benim görüşüm öyle bir başlığa ihtiyaç yok. Tabi talep fazla ise durum değişebilir.
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Tabi abi. Lazım daha şu yönetimde bi parmağım olsa varya... Uluslararası platforma taşırım forumu gülücük Sadece tv değil forum birçok özellik açısından çok sınırlandırılmış. Birçok bölümün açılarak foruma canlılık gelmesi gerekir. Günlük 40-50 kişiye hitap ediyoruz... Aslında bu alt yapıya göre çok az konular ve kategoriler var... Kökten değişiklik yapılması şart!...
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Misal en basiti sabah bi konu açtım... Evcil hayvanlar bakımı önerisi bilmem işte güzel hatıraları anıları resimleri... Yönünden açılsın diye... Çeyrek abi dedi hayvanlar alemi konusu var gerek yok ona. Allah'ını seversen ikisi bir mi :D Birinde komik videoları gıcık hayvanları paylaşırsın diğerinde hayvanlar bi yaşam biçimidir... En basiti buydu mesela...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
peki tv deki hangi diziyi konuşacaksınız? ayşe fatmayı sevgilisinden ayırmaya çalışıyo iftira atıyo, öbürü birini asıyo kesiyo, tamamen fitne fücur yönlendirmeler... nesini yorumlayıp ne kazanabilirsiniz.
ayrıca bayanlara özel filan deyipte eşşeğin aklına karpuz kabuğunu düşürmeyin.
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Bakın mesela reklam gibi olacak ama adamların sistem mükemmel. Girin bi forum tr 'ye milyonla üye giriyor günlük herkes kendi ilgisini çeken foruma yönelmiş durumda... Her türlü konu var... Ama diyebilirsiniz burası dini bi forum onlara ne gerek var. Ama olmaz ki öyle dini bi forum amenna aldık kabul ettik. Ama googlede bi konu araştırılınca kaçıncı sırada forum geliyor bizimki? Adı sanı gözüküyormu? Adamlar sistemi bi geliştiriyor ki resim için bizim forumdaki konuların toplamı kadar grafik ve fotoğraf bölkümleri var! Adam aklına takılanı araştırıyo tak sonuç forum tr de. Madem günümüzün cihadı bilgisayarlar ve internet üzerinden yapılıyor, kendi tabularımızı az buçuk esnetmemiz lazım...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Çalıkuşu
Bu konudaki fikrimi ifade etmem gerektigini dusunerek 'Bence gereksiz' diyorum
"Her şey kaderle takdir edilmiştir, kısmetine razı ol ki rahat edesin...”
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.