Her nefis ölümü tadacaktır. Sonunda bize döndürüleceksiniz. Ankebut-57
Bu dünya hayatı sadece bir eğlence ve oyundan ibarettir. Asıl hayat ahiret yurdundaki hayattır. Keşke bilseler! Ankebut-64
Türk Gençliğinin Kadına Değişen Bakış Açısı ve Bunun Getireceği Tehlikeler...
Türk Gençliğinin Kadına Değişen Bakış Açısı ve Bunun Getireceği Tehlikeler...
Kalabalık mekanlara gidiniz ve oradaki ergen yaştaki çocuklarla yaşı biraz bana yakın olanları inceleyiniz hepsi aynı şekilde hareket ediyorlar ve yaptıkları resmen rezillik... Ben benden 5 yaş büyük birinin tecrübesine sahip olduğumu bile iddia edemem, ama kendi yaşıtlarımdan biraz daha duyarlı buluyorum kendimi... Zaten dikkat ederseniz tecrübe kelimesini kullandım yani bu tarz hal ve davranışlarda bulunan insanların yaşı 25'e kadar uzanabiliyor, ancak 25-30 yaş aralığında duruluyorlar ki bunun adı olgunluktur bence... Bu olgunluğu küçük yaşlara indirmeliyiz diye düşünüyorum gençlerimiz daha olgun düşünce yapısına sahip olmalı...
Mesajımı düzenleyeyim: Ben de birkaç yıl sonra 25 yaşında olup hayatımı kendim kazanıyor olacağım ama bir de benim psikolojik durumumu göz önünde bulundurunuz... Ben bu insanlarla aynı ortamda bulunmak ve onların dışlamalarına katlanmak zorundayım. Sofu falan değilim zaten benim ne haddim öyle bir seviyeye gelmek, ben de dayanamıyorum... Benim gibi pek çok insan var ama onlar benim gibi karşı çıkmak yerine onların boyunduruğu altına girmeyi seçmiş durumda. Onlara prim vermeyi kastediyorum. Detayına inerseniz kapitalizmle ne kadar benzediğini göreceksiniz... Seni tüketen bir şey var ve sen onu almaya devam ediyorsun. Bu da buna benziyor. Seni aşağılayan, sana lakaplar takan kesime girmeye çalışıyorsun, sadece çekici oldukları için... Sana özgürlük vaat ediyorlar oysa tek yaptıkları senin özgürlüğünden beslenmek...
İlk yazınızda da , son yazınızda da kapitalizmi yeriyorsunuz...
Şüphesiz ki kapitalizmin çok kötü yanları da vardır.
Ancak biliyorsunuz kapitalizm devletin uyguladığı bir ekonomik sistemdir. Kapitalizmden şikayet ettiğinize göre :
Devletimizin kapitalizmden farklı, başka bir ekonomik sistem
uygulamasını mı istiyorsunuz...??
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi