You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Türban yasağını kim kaldırabilir?

Türban yasağını kim kaldırabilir?

Cezalı Üye
RE: Türban yasağını kim kaldırabilir?
hani nerde kalkmış arkadaşım ? bir kaç yerde kalktı diye türban yasağı kalktımı oldu ? sınırsız bir kalkma varmı hani ? bunların mantığı çal ağzına bir tutam bal eee sanki millet tamamen kalktı zannetsin , hani yeni anayasa ? hani dini özgürlüklerle ilgili yeni maddeler ? güvencesi varmı hani ?
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 26-05-2014, Saat:07:37 PM, Düzenleyen: sedatsedat.
.
Sedatsedat adliyede çalışıyorum ve duruşmalara başörtülü bir vaziyette giriyorum..illa delil diye tutturacaksan eğer ne yapmalıyım ?! Yönetmelikten önce, yönetmelikten sonra diye profil resmi mi yayınlayalım..düşün artık yargı sistemi içerisinde başörtülü bir vaziyetteyim ..daha ne olsun
Bunu ilk beğenen sen ol.
Cezalı Üye
ha kemal ha tayyip farkı ney ? ben özgürlüğe bakarım , git polis ol hadi türbanlı . git hakim ol v.s. v.s. resmen bunlar dalga geçiyor müslümanlarla ; yasak felan kalktığı yok , sen bana de hadi heryerde başörtüsü serbest de buyur hadi ? benim partiyle felan işim olmaz ben özgürlüğe bakarım , dini özgürlüklere bakarım , ben sizi savunuyorum fakat gene yaranılmıyor size , taraftarlık kötü tabi , taraftarlık uğruna zulme ortak olmak kötü tabi , aynen devam edin , ağzınızdaki bir kaşık balı aldıklarında görecem ben sizi .
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 26-05-2014, Saat:07:43 PM, Düzenleyen: sedatsedat.
Cezalı Üye
geçmiş ve gün beni bağlamaz hak neyse odur ; ne malum şimdilik bir kaşık bal çalıp ağzımıza susturmadıkları ? zamanında neler neler yaşandı tarihe bakın , neden güveneyim ? türbanlı paspasçı olunuyor devlet dairesinde evet ; türbanlı katip olursunuz ; hastanede hemşire olursunuz ; eee hani hakim ? hani profesör doktor ? hani komser ? bu resmen kast sistemidir kast ; kast sistemi kişiler arasında ayrımcılık yapar ; bazı kişileri belli seviyelere getirir , bazılarını getirmez ; türban ve dini özgürlükler varsa yasa çıkaracak arkadaşım ; başörtülü ve sakallı olarak isteyen istediği yerde çalışabilir , isteyen istediği kıyafetle istediği yerde çalışabilir , saçını başını istediği gibi şekillendirir , istediği türbanı takar , istediği dine inanır , bundan ötesi benim için yok konumundadır , bir kaşık bal çal sussunlar şimdilik oyunlarıyla işim olmaz benim , milletin örtüsüyle , kılıyla uğraşan devlette iflah olmaz . zaten bir türlü olamadı .
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 26-05-2014, Saat:07:57 PM, Düzenleyen: sedatsedat.
.
Sükut arkadaşım yorma kendini gülücük sen bizim ile bu kadar muhabbet etmedin yaa gülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 26-05-2014, Saat:08:05 PM, Düzenleyen: Mihman.
Cezalı Üye
sükut ;

derdimiz başkaymış , neymiş derdimiz ? buyur açık sözlü ol ... yazdığım yazıda özgürlükler adına bir tane yanlış bişey varsa hadi söyle , derdim başkaysa delilini sunacaksın arkadaşım .
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 26-05-2014, Saat:08:06 PM, Düzenleyen: sedatsedat.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.