You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Türban yasağını kim kaldırabilir?

Türban yasağını kim kaldırabilir?

General
RE: Türban yasağını kim kaldırabilir?
türkiyede bir de tesettür anlayışında hata var.adı üstünde ne,"tesettür".yani setr,gizlenmek.oysa tesettürü türbanla kısıtlayan zihniyette çokça türbanlı var ki başını açandan daha fazla dikkat çeker,parfümler sıkılıyor,makyajlar yapılıyor.sonra da rengarenk türban bağlanıp "kapanılmış" olunuyor.rasulullah(sav) bunları giyinmiş çıplaklar olarak nitelendirmişti hadisinde hatırlayın,giyinmiş çıplaklar olmamaya özen gösterilmeli.
Irkçılık ideolojik bir düşünce değil, aksine psikolojik bir hastalıktır.(Şehid İnşaAllah Malcolm x-Malik El Şahbaz)

Sizi rahatsız etmeye geldim!
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
taha bazı özgürlüklerimiz olacak diye tevhidden pay vermek müslümanlıkla bağdaşıyor mu?
Irkçılık ideolojik bir düşünce değil, aksine psikolojik bir hastalıktır.(Şehid İnşaAllah Malcolm x-Malik El Şahbaz)

Bunu ilk beğenen sen ol.
General
sandığa gidip oy vermek,tağuta destek çıkmak,tağutu meşru görmek

Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
ben sandıga gıdıp akp ye oy verdım,taguta destek mı cıkmıs oldum?
akpye oy vermek ıstemıyorum,pekı kıme vermelıyım oyumu bu secımlerde?
.
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
akp,chp,bdp,mhp,bbp,sp

her parti tağuttur taha,destek çıkmış oldun evet.onların hüküm koyma işi için,yani terim ile söyleyeyim "tanrılık" yapabilmesi için sen onlara destek çıktın.

Bunu ilk beğenen sen ol.
General
sandığa gitme abi,sandığa gitmek için var olan nedenlerin var biliyorum,bu şüpheyi demokrasinin şirk olduğunu duyan herkes yaşıyor.ancak demokratik seçimlere katılmakla şeriat sağlanamaz,yani şirk ile tevhidi düzeni sağlayamazsın.senin oy attığın sandıklara göre hüküm yetkisi 550 kişiye veriliyor,yani bu 550 kişi anayasa dininin helal ve haramlarını,cezalarını belirlemeye yetkili oluyor.tamamı ilahlık görevini aralarında paylaşıp yeni bir din ortaya koyuyor(veya eski dini ufak değişikliklerle sürdürüyorlar),tevhid dini olan islamda hüküm koyucu yalnızca Allahtır.

diyeceksen,"meclise bizden birileri gidiyor Allahın hükmünü uygulatmaya çalışıyor" derim ki yine metod bu değildir,Rasulullah(sav)'a Darun Nedve'de başkanlık verilmemiş miydi,mekkede demokratik yollardan daha kolay bi şekilde dini hakim kılamaz mıydı?kılmadı,"bir elime güneşi,bir elime ayı verseler ben bu davadan dönmem" dedi.Allah ona kafirlerden yüz çevirmesini,"sizin dininiz size,benim dinim bana" ayetiyle öğretti.ve ilk müslümanlar çok büyük acılar çektikten sonra hicret ettiler,ve ardından cihad ettiler müşriklere karşı.islamın dünyada ilerleyiş metodu budur,dünyadaki ilahlık kurumlarına girip takiyye yapıp müslümanları önce rahatlatmak,sonra da kafire tebliğ ile demokratik yol ile küfrü islamlaştırmak değildir.

yapmayan kişiler mi?vallahi dışarda pek görmedim internette tanıdıklarım oluyor,tabi her oy vereni tekfir etmiyoruz küfür bir eylem olsa da.tekfirin cehalet,tevil,ikrah engelleri vardır.günümüzde tağutun hocaları ve tağut okulları tarafından cahil bırakılan her müslümanı oy verdiği için rahatça tekfir etmiyoruz.

Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 27-06-2012, Saat:03:46 AM, Düzenleyen: karadamlalar.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.