Her nefis ölümü tadacaktır. Sonunda bize döndürüleceksiniz. Ankebut-57
Bu dünya hayatı sadece bir eğlence ve oyundan ibarettir. Asıl hayat ahiret yurdundaki hayattır. Keşke bilseler! Ankebut-64
Türban yasağını kim kaldırabilir?
Türban yasağını kim kaldırabilir?
akpye oy vermek ıstemıyorum,pekı kıme vermelıyım oyumu bu secımlerde?
her parti tağuttur taha,destek çıkmış oldun evet.onların hüküm koyma işi için,yani terim ile söyleyeyim "tanrılık" yapabilmesi için sen onlara destek çıktın.
diyeceksen,"meclise bizden birileri gidiyor Allahın hükmünü uygulatmaya çalışıyor" derim ki yine metod bu değildir,Rasulullah(sav)'a Darun Nedve'de başkanlık verilmemiş miydi,mekkede demokratik yollardan daha kolay bi şekilde dini hakim kılamaz mıydı?kılmadı,"bir elime güneşi,bir elime ayı verseler ben bu davadan dönmem" dedi.Allah ona kafirlerden yüz çevirmesini,"sizin dininiz size,benim dinim bana" ayetiyle öğretti.ve ilk müslümanlar çok büyük acılar çektikten sonra hicret ettiler,ve ardından cihad ettiler müşriklere karşı.islamın dünyada ilerleyiş metodu budur,dünyadaki ilahlık kurumlarına girip takiyye yapıp müslümanları önce rahatlatmak,sonra da kafire tebliğ ile demokratik yol ile küfrü islamlaştırmak değildir.
yapmayan kişiler mi?vallahi dışarda pek görmedim internette tanıdıklarım oluyor,tabi her oy vereni tekfir etmiyoruz küfür bir eylem olsa da.tekfirin cehalet,tevil,ikrah engelleri vardır.günümüzde tağutun hocaları ve tağut okulları tarafından cahil bırakılan her müslümanı oy verdiği için rahatça tekfir etmiyoruz.
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi