You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Türban yasağını kim kaldırabilir?

Türban yasağını kim kaldırabilir?

General
RE: Türban yasağını kim kaldırabilir?
ve bir sorum daha var abi.halkın sandığa gitmesini şimdilik geçelim,meclise giren adamlar meclisteki eylemleriyle doğru işler yapıyorlar mı,yapmıyorlar mı?mecliste yaptıkları işleri meşru görüyor musun(tağutluklarını)?
Irkçılık ideolojik bir düşünce değil, aksine psikolojik bir hastalıktır.(Şehid İnşaAllah Malcolm x-Malik El Şahbaz)

Sizi rahatsız etmeye geldim!
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
abi müslümanlar birleşecektir,fakat küfür ve şirk önderlerinin önderliğinde değil,birleştirecek adam yok evet.bu demokrasiyi meşru mu kılacak lütfen bunu söyle.

müslümanlar küfür sistemini tanımamakla ve ona isyan etmekle emrolundular.bakara-256 ve maide-44 de açık bir şekilde allahtan başka hüküm koyan kafir olmuştur,müslümanın görevi de onları reddetmek olmuştur.
Irkçılık ideolojik bir düşünce değil, aksine psikolojik bir hastalıktır.(Şehid İnşaAllah Malcolm x-Malik El Şahbaz)

Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 27-06-2012, Saat:05:46 PM, Düzenleyen: karadamlalar.
Profesör
son soz:
yuzde yuz tevhıde dayalı ısler yapacak bır lıder yoksa kısmen de olsa tevhıde hızmet eden bır lıderın arkasından gıdılmelı.yanı elımızde olan ıle ıdare edecegızgülücük
ben akpye oy verdıgıme pısman olmadım olmamda.gelecek secımler de de seve seve akpye verecegım oyumu.
.
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
demokrasinin hükmü açıktır,"la ilahe illallah" derken yalnızca putları ve güneşe-aya tapmayı mı reddediyoruz?demokrasi açıkça şirktir,düzenin hocası haline gelmiş insanlar dışında ,kaynaklarımızda(kuran ve sünnette) demokrasinin küfrü açıktır.

Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.