You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Türban yasağını kim kaldırabilir?

Türban yasağını kim kaldırabilir?

özel üye :)
RE: Türban yasağını kim kaldırabilir?
bu konu açılalı çok uzun zaman olmuş sanırım çünkü ben okulumda böyle bir sıkıntı yaşamıyorum
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yönetici
o okulla alakalıdır gereken kişlere bildirilse müdahale edilir
Sabret,    Şükret,    Seyret...
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
sorun türbanın yasaklığının kalkmasıyla sınırlanıyorsa(ki görünüşte öyle),türkiyede "islami hareket" ayakta uyuyormuş resmen.türban Allahın dinindeki emridir,demokrasi dinindeki özgürlük değil.
Irkçılık ideolojik bir düşünce değil, aksine psikolojik bir hastalıktır.(Şehid İnşaAllah Malcolm x-Malik El Şahbaz)

Sizi rahatsız etmeye geldim!
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
gereklı kısılere ıletıldıgı zaman sorunu cozuyorlar afıtap ın dedıgı gıbı.
tabıkı de yuzde yuz coozulmustur dıye bırsey yok ama buyuk olcude cozuldu.
ulkemızde bazı seyler kısa zamanda cozulmuyor ne yazık kı.basortusu sorunu da bunların basında gelıyor.zamanla hersey rayına oturacaktır.hukumet degısmezse tabıkı.
.
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.