sühim Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Ksinlikle.. İşte yolovanın ot halkı bu!! Ayy bu ne monotomluktur kendi sesimden başka ses duymadım ya..tahmin edebiliyorum senin hangi cemaatten veya gurupta oldugunu ama bzim actıgımız pankartı türkiyenin hiç biyerinde acılmadı gelmişsen görmüşsündür müçahitlerimizin bulundugu bir pankart actık hangi grup cesaret edipte böyle birşey actı zaten yakında resimleri koyucam iyiçe görürsünüz. KINANDINIZ...
Sunucu neydi helee.. Sıkandal !!
Bu işi bizden başka kimse beceremiyo yaa
Sıloganlar bile komikti ya.. Alıp mikrofonu bn coşturcaktım milleti
Her nefis ölümü tadacaktır. Sonunda bize döndürüleceksiniz. Ankebut-57
Bu dünya hayatı sadece bir eğlence ve oyundan ibarettir. Asıl hayat ahiret yurdundaki hayattır. Keşke bilseler! Ankebut-64
TÜM YALOVALILAR OKUSUN
TÜM YALOVALILAR OKUSUN
), otluğundan, belki de organizasyonun mortluğundan bilemem..amacına ulaşmadı..konuşmacılar çok fostu..dönüp dolaşıp aynı lafı söylediler..israilli katiller filistinli kardeşlerimizi katletmektedir miş..peah bilmiyoduk snaki..bu cümleden başka cümle hatırlamıyorum..daha da yazardım aam yeni kalktım sırtım ağrıyo kahvaltı etcem o yüzden şimdilik bu kadar
ıns daha ıyısı bı dahakı sefere ollur arkadslar..
06/07/2012 İçinde bulunduğum durumu kimseye anlatamam, sen de anlamazsın. Ben bile anlamıyorum ki başkasına nasıl anlatırım!
Franz Kafka
malcolmx Adlı Kullanıcıdan Alıntı:o kadar sivil toplum kuruluşu o kadar örgüt her neyse 1 tane düzgün konuşmacı çıkaramıyo bundan ötesimi var HANZALAKONUŞMACILARDAN YANA HAKLISIN AMA BU BİZİ BAGLAMAZ BİDE YALOVA BU İŞN ACEMİSİ ÖYLE PROF DEGİL MADUR GÖRMEK LAZIM BU KONULARDA
gribal_enfeksiyon Adlı Kullanıcıdan Alıntı:tamam hanzala bişy düzenlemişsiniz ıvır zıvır da yani ben beğenmedim beğenmek zorunda da değilim..ben de düzenleyebilrim bi miting ama düzenlemem..ha yine de böyle bi girişim olması bile hoştu ama o kadar insanı bu soğukta topladılar sonra zort oldu bunu anlatmauya çalışıyoruz..coşku yoktu..bu belki yalova halkının , (sühünün tabiriyleEYER BUKADAR YÜREKLİYSEN AL ELİNE TEVHİD BAYRAGINI CIK CEVDET AYDINA HE YAPARIM AMA YAPMAM DİYEDE BİŞEY YK YA YAPARIM VARDIR YA YAPAMAM VARDIR İKİSİNDEN BİRİ BEYENMEME HAKKIN VAR AMA MÜSLÜMANLARIN OLUMLU ŞEYLERİNİ KINAMA HAKKIN YOK), otluğundan, belki de organizasyonun mortluğundan bilemem..amacına ulaşmadı..konuşmacılar çok fostu..dönüp dolaşıp aynı lafı söylediler..israilli katiller filistinli kardeşlerimizi katletmektedir miş..peah bilmiyoduk snaki..bu cümleden başka cümle hatırlamıyorum..daha da yazardım aam yeni kalktım sırtım ağrıyo kahvaltı etcem o yüzden şimdilik bu kadar

gribal_enfeksiyon Adlı Kullanıcıdan Alıntı:kınarım..kınıyorum..kınadım bile
06/07/2012 İçinde bulunduğum durumu kimseye anlatamam, sen de anlamazsın. Ben bile anlamıyorum ki başkasına nasıl anlatırım!
Franz Kafka
Nasıl bir miting oldu bilmiyorum ama güzel bir niyetle yapıldığına eminim o yüzden emeği geçenlere yürekten teşekkür ederim.
Mutlaka eksikliklerimiz var her konuda hem de, inşaallah eksikliklerimizi birlikte tamamlarız yanlışlarımızı birlikte düzeltiriz.
İnşaallah bir daha ki miting daha da çoşkulu olur.
Hepiniz bu konuda birlikte çalışın bence rufeyde, sühim, malcomx, eminim sizin de çok faydalı fikirleriniz vardır paylaşın! Ümmetçe hayırlarda buluşalım tartışmanın anlamı yok birlik olmamız gerek!
Rabbim rızasına uygun yaşamayı hepimize nasip etsin!
Kardeşlerimize bizim elimizle de yardım etsin!
Selam ve du'ayla..
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi