You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

TÜM YALOVALILAR OKUSUN

TÜM YALOVALILAR OKUSUN

Kayıtsız
<span style="color: #1C1C1C"><strong>Kayıtsız</strong></span>
RE: TÜM YALOVALILAR OKUSUN
tamm atmaca gelirsem söylerim
arkadaşlara
Bunu ilk beğenen sen ol.
Üye
Cvp: RE: TÜM YALOVALILAR OKUSUN
sühim Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hazala 77 sn nin adın ney? kimsin ? hangi sınıf?
BEN HANZALA YALOVALIYIM LİSEYİ BİTİRELİDE 2,5 YIL OLDU İMAM HATİP LİSESİNDEN MEZUN DGİLİM BUKADAR YETRLİMİ ?
Bunu ilk beğenen sen ol.
kimya-yı saadet
Hee.. bu mitingin organizasyonuyla ilgilenen bi kaç kız vardı da bizim okulda onlardan birisin sandım.. Yeterli fazla bile geldigülücük
"Arsadaki odun yığınının gizli bir köşesinde tek bir kıvılcım noktasıyız biz."

elhmdülillah anladin
Bunu ilk beğenen sen ol.
Üye
sühim Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Hee.. bu mitingin organizasyonuyla ilgilenen bi kaç kız vardı da bizim okulda onlardan birisin sandım.. Yeterli fazla bile geldigülücük

HIMM BİDE HANZALA BAYAN İSMİ DEGİL KAZAYA KURBAN GİTMİYİM :D
Bunu ilk beğenen sen ol.
kimya-yı saadet
Ksinlikle.. İşte yolovanın ot halkı bu!! Ayy bu ne monotomluktur kendi sesimden başka ses duymadım ya..
Sunucu neydi helee.. Sıkandal !!
Bu işi bizden başka kimse beceremiyo yaagülücük
Sıloganlar bile komikti ya.. Alıp mikrofonu bn coşturcaktım milletigülücük
"Arsadaki odun yığınının gizli bir köşesinde tek bir kıvılcım noktasıyız biz."

elhmdülillah anladin
Bunu ilk beğenen sen ol.
Üye
arkadaşlar yalovalı ilk defa bir miting yapıyor islam adınına 1 kişide olsa 1 bin kişide olsa sonuçta orda bulunulmuştur malesef bende sizi kınıyorum islam adına yapılan bir şeyi kınıyanları kınıyorum eyer bagırmakla bişey olsaydı caglayanda olurdu biz genede bagrdık sesimiz kısılana kadar.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Üye
gribal_enfeksiyon Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bende yorum var..çok malak bi mitingti..kınıyorum düzenleyenleri şiddetlen gülücük
bir mitingde sen yapta senin arkadan gelelim oturdugumuz yerde insanları kınamak cok kolay zaman kelam vakti degildir amel vaktidir
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.