You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

TIRTILIN KELEBEK OLMASI

TIRTILIN KELEBEK OLMASI

Forumcu
RE: TIRTILIN KELEBEK OLMASI
Sen suyun kuyruklu yıldızlardan yada astroidler den gelmiş olabileceğini söyledin.Onlardaki suyun bizim dünya suyumuzun aynısı olması pekte mümkün değil çünkü uzayda yıllardır radyasyona maruz kalmışlardır bu sulardan oluşacak canlı türü bana ancak korku filimlerindeki canlı türlerini hatırlatır yani tam bir kaos ortamı,bu da bi ihtimal değil mi……..
Onun için kafamızdan element uydurmayalım ha element demişken

Hadi diyelim su dünyaya kuyruklu yıldızlardan geldi peki dünyamıza demir elementi nerden geldi,demir vücudumuz için en çok gerekli elementlerden biridir ,içimizdeki demiri çıkaracak olsak küçük bir çivi büyüklüğünde demir elde ederiz…….. Eğer demir olmasaydı:üzerinde yaşadığımız gezegen yaşama uygun olmayacaktı...yine Nefes alamazdık…..medeniyet olmazdı….vs

Sorularım

1-)SİZCE bunların hepsi bir tesadüf mü dür?
2-)Suyu ve demiri dünyaya kim indirdi?
3-)Bütün bunların sistemli ve programlı bir şekilde gerçekleşmesi gerekli değil mi?

Bence bir zat dünyayı canlı yaşamı için hazırlıyor gençler….
Hû deyip ölsem
Bir ebedi nura bürünsem
Haşr günü yâ Rabb
Allah deyip dirilsem

Yüzde bir tebessüm,yüzde bir sevgi
Alırken benden beni,
Resul'ün gözlerin rengi :-)
Hû deyip ölsem ey yâ ilahi

Kalbimde Lâ ilâhe illallah zikrin
Dilimde Allah ismin
Senle dolu iken bu aklım fikrim
Hû deyip ölüversem...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Cezalı Üye
Vaktiniz olmadığını söyleyip benim üzerime bu kadar uzun yazı yazmanız ilginç. Benim şahsımla ilgili yazılar yazmayın. Yazabiliyorsanız ortaya koyduğum bilimsel fikirleri eleştirin. Ayrıca direkt olarak eleştirmeyin dediğim kısmı eleştiri getirdiniz. Bu sizin demagoji gücünüzü gösterir. Sürekli benim üzerime oynuyorsun, işin içine inançları da karıştırdın.

Size tesadüf olmadığını defalarca söyledim. Tıp okuyacak kadar zeki biri bir kerede anlar.

Neresi inancımızla çelişiyor ?

Benim şahsıma saldırmaya vakit buluyorsun ama. Yakındığım filan yok. Tartışmayı kişiselleştirmemek için söylüyorum.

Bilimin insanlığa sağladığı faydaları göremiyorsanız sorun bende değil. Neyle uğraşmak isterseniz onla uğraşın.

Tavsiyelerinize ihtiyacım yok.

Yazınızda bir tıp öğrencisine yakışmayacak ufak hatalar var. gülücük

Maalesef saçma mesajınıza saçma bir mesajla karşılık vermek zorunda kaldım. Lütfen bir daha ki yazınız da bunun gibi olmasın. İşin içine beni katmadan eleştiri yapın.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 19-06-2015, Saat:04:00 PM, Düzenleyen: Bilim.
Acemi Üye
Gayet iyimser bir üslup ile tenkit ettim. Niyeti hayır olan insan eğrisiyle doğrusuyla konuşur kendine bu kadar toz kondurmamazlık, kibirdendir başka bişey değil. Bilimin gerekliliğini gelmişsin tıp okuyan birine anlatıyorsun. Senin uğraştığın şeylerin müspet ilim olduğunu düşünmüyorum, varsayımlar üzerinden yaz çiz bakalım. O kadar bilimsel forum olmasına rağmen buraya dadanmanı da egonu tatmin etmek olarak görüyorum. Belki daha anlayışlı olursan karşındaki seni adam yerine koyup istişare eder. Bu yaptığın çocukluk başka bişey değil ki yaşının çokta ilerlemiş olmadığına kanaat getirdim son mesajınla.

Hayırlı işler, bol güneşler.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 19-06-2015, Saat:04:25 PM, Düzenleyen: Boş Adam.
Cezalı Üye
Sen eleştiri değil demagoji yapıyorsun. Karakter tahlilleri, yaş tahminleri filan.

Ortaya bir argüman attın ancak savunamadın.

Teoriler inanılacak şeyler değildir. Teorinin ne olduğunu öğrenmek istersen ilk mesajımı okumanı tavsiye ederim.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 19-06-2015, Saat:04:48 PM, Düzenleyen: Bilim.
Cezalı Üye
Halinize gülünecek olan sizsiniz çünkü teorileri inanılacak bir şey zannediyorsunuz.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 19-06-2015, Saat:04:57 PM, Düzenleyen: Bilim.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.