You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Terbiyet ikidir ( biri Ruh yolu ikincisi Nefis yolu)(karoglanin 07.05.2013 Vaazi)

Terbiyet ikidir ( biri Ruh yolu ikincisi Nefis yolu)(karoglanin 07.05.2013 Vaazi)

Forumcu
Her lâfa verecek bir cevabim vardir!!! Fakat; bir lâf'a bakarim lâf mi diye, Birde söyleyene bakarim adam' mi diye

[Resim: tevhid-u.GIF]

Bunu ilk beğenen sen ol.
Göğe Bakma Durağı.
RE: Terbiyet ikidir ( biri Ruh yolu ikincisi Nefis yolu)(karoglanin 07.05.2013 Vaazi)
Uslubu cok agir, siyaset konusunda bi hayli dertli sanirim ama kullandigi tabirleri hos bulmuyorum, tepkiler nazik bi sekilde hakaret, kufur olmadanda gosterilebilir. Heleki dinimiz hosgoru diniyken, eseklik marifet degil ama hem bunu soyleyip hem eseklik yapmak asil ahmaklik degil midir ?
Ama genel olarak paylasimlarinizi begeniyorum, okumaya usenenler icin sesli olmasi guzel gülücük

"Ezanı duyunca müziğin sesini kısmaması normaldir,
        Ben ezanı duyunca namaz kılmayan insanlar gördüm..!!"

"Ezana hürmetin esaslısı davete icabetle olur şarkıyı kapatmakla değil -dedi biri, haklıydı."
H
Bunu ilk beğenen sen ol.
Administrator
RE: Terbiyet ikidir ( biri Ruh yolu ikincisi Nefis yolu)(karoglanin 07.05.2013 Vaazi)
tirci tirci mandalinin hastasiyim yollarin ustasiyim derler
bunlar. yani eşşeklik marifetmi. Allah dünyada sadece bir eşşek
yaratmamiş. eşşek var at var deve var koyun var keci var dana var börtü
var böcük var yani

gülücük

Biraz dinledim ama çok fazla birşey anladım diyemem bana konular çok kopuk geldi
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.