You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

tekrardan ilgilenin

Yeni Üye
tekrardan ilgilenin
arkadaşlar içim çok kötü rüyamda sakalımın cıktığını hatırlıyorum ama düştümü hatırlamıyorum düşmesi vefat işaretiymiş çok korkuyorum 2 rekat namaz kıldım ve allahım ruyamı hayırlara vesile et diye dua ettim ama içim rahatlamıyo napıcam 14 yaşındayım ergenliğe girdim
Bunu ilk beğenen sen ol.
Üye
RE: tekrardan ilgilenin
Sakin ol bro :-) hani suan rahmani bir ruya oldugunu sanmiyorum Rabbim bilir yinede ama euzu besmele cek ve sol tarafina tukur 3 kez
Bunu ilk beğenen sen ol.
Üye
Dostm vesvese seytandandir yapmana gerek yok relex gelecekle ile ilgili ruyalar suana kadar peygamberler ve salih kisilere Rabbim lutfetmistir hem konu yalnis yere acmissin kardes dikkat :-)
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 29-09-2014, Saat:11:02 PM, Düzenleyen: asayis44.
Üye
Kardesim 3 cesit ruya var rahmani seytani ve gnlk yasamdan etkisi altilda kaldigin rahmeni genellkle peygamber salih kisilerdir onlar gorur seytani ise pykabus vesvese ve ruyalanmana sebeb ruyalar dir gunlk hayatta etkisi altinda kaldigin seyler ise genlellke tabire bile gerek yokdur ama ne bilim ruyamda mesela yoruma gerek seyler gorursun ama oldugunu gormek ise hemen olecegin anlamina gelmez ama cunku olumun ne zman nasil gelecegini hangi yasda zamanda bi tek Rabbim bilir
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
Birincisi rüyanın sahih olması için uyandiktan sonra net hatirlaman lazım. Öyle miydi böyle miydiyle rüya yorumlanmaz gülücük
İkincisi ruyadan uyanınca kendini huzursuz hissedersen kimseyle konusmadan sol tarafina üç kere tukur
"Ey Sevgili!..
Bir geceliğine değiş tokuş etseydik yüreğimizi,
Taşıyabilir miydin acaba bendeki seni!..
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.