You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

blu3x
RE: TAZİYE
Başın saolsun Kardeşim Allah' sabır versin
Agız'dan Çıkan Söz Kulak'a Kadar Kalp'den Çıkan Söz Kalp'e Kadar Gider...
İrşad Ormaktır Muradimiz...Makam Şan Şöhret deil amacımız
Bunu ilk beğenen sen ol.
(...)
başınız sağolsun...Rabbim teyzemin mekanını cennet eylesin inşallah
Şuan DeLi MisaL Aşığm Bir Kişi Hariç Herkese Şaşıyım !
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
baaşın sağolsun,allah sabır versin ve mekanı cennet olsun da kim öldü?
Degerli tuğba2251 Kullanicisi Jun 2009 Tarihinden Beri İmam Hatip, İslami Forum, Dini Forum, Genel Forum Üyesidir.
Bunu ilk beğenen sen ol.
S3Nİ S3VİYORUMM
allah rahmet eylesin başın sağolsn duydum çok üzüldüm şok oldum..rabbim merhametiyle muamele etsin inş..geç yazdığım içinde kusura bakma giremedim kaç gündür...sizede ailene sabırlar versinn..Sad

Bunu ilk beğenen sen ol.
" HACI "
"esselamunaleykum" uzun bir aradan sonraki ilk msjımı bu konuya yazmayı uygun gördüm çok üzüldüm abi sana ulaşmaya çalıştım biliyorsun zaten ama geç de olsa buraya dua etmek ve okuyanların amin demesine vesile olmak için yazıyorum....

Allah sabırlar versin inşaallah...güzel RABBIM hepimizn günahlarını affetsin ona da rahmetiyle muamele eylesin inşaallah....teyzemizin şuan duaya ihtiyacı olur bu arada Allah Resûlü sallallahu aleyhi ve sellem efendimiz şöyle buyuruyor aklımızda bulunsun...

"Ölülerinize, "Lâ ilâhe illallah"ı telkin edin!"

"E'zemellahu ecrekum ve ehsene âzaekum ve ğefere limeyyitikum"

"Allah ecrinizi artırsın, taziyenizi en güzeli etsin ve ölünüzü bağışlasın" (amin amin amin)

< Estagfirullah El-Aziym slm ve duayla >
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 21-06-2009, Saat:08:06 PM, Düzenleyen: ECRİN_ZÜLEYHA.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.