You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

tarihteki isa-musa figürleri

tarihteki isa-musa figürleri

Forumcu
RE: tarihteki isa-musa figürleri
Bakara Suresi, 6. ayet: Şüphesiz, inkar edenleri uyarsan da, uyarmasan da, onlar için fark etmez; inanmazlar.
kehf suresi ﴾29﴿ Ve de ki: Gerçek, rabbinizden gelendir. Artık dileyen iman etsin dileyen inkâr etsin.
﴾nisa 115﴿
Yolun doğrusu kendine apaçık belli olduktan sonra Resûlullah’a karşı çıkan ve müminlerin yolundan başkasını izleyen kimseyi saptığı yönde bırakırız ve onu cehenneme atarız. Orası varılacak ne kötü bir yerdir!
Bunu ilk beğenen sen ol.
Cezalı Üye
kuran en azından deseydi ki
çocukları-kadınları-masumları öldürmeyin
inanmayanları zorlamayın sadece tebliğ yapın
size saldırmadıkların da zarar vermeyin
bunları deseydi bile bir nebze yeterli olurdu
ama islam orduları önüne geleni öldürmüş barbar romalılar gibi.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
İnkarın umrumuzda değil bu senin tercihin ama müslümanların kutsallarına saldırma din ile dindar ile uğraşma vatana millete ihanet etme bunlara cürret edenlere bu millet müsade etmez etmicek şimdi sen kendine bir şemsiye bulup altına saklanmalısın genel olarak yapıla gelen budur ya atatürkçüyüm dicen ya aleviyim dicen yada münafıklık yapıcan ne yapcan sahi planın ne komunizm savaşçısımı olucan zor be sonunda cennette yok boşuna yorulucan gülücük
﴾nisa 115﴿
Yolun doğrusu kendine apaçık belli olduktan sonra Resûlullah’a karşı çıkan ve müminlerin yolundan başkasını izleyen kimseyi saptığı yönde bırakırız ve onu cehenneme atarız. Orası varılacak ne kötü bir yerdir!
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
ismet ben kuranı defalarca okudum bu bahsettiğine iman ettim mutluyum gülücük
﴾nisa 115﴿
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 13-02-2019, Saat:01:57 PM, Düzenleyen: Abdulhamithan.
Forumcu
Fikir alışverişine gerek yokki herşey ortada dilersen iman et dilersen inkar
empatiye gerek yokki ben bizzat senin gibiydim zaten sizi n durumunuzda olmayada gerek yok haliniz kuranı kerimde anlatılıyor yeni bir şey söylemiyorsunki eskilerin masalları diyorsun.
﴾nisa 115﴿
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 13-02-2019, Saat:02:01 PM, Düzenleyen: Abdulhamithan.
Forumcu
“Onlara ‘Rabbiniz ne indirdi?’ denildiği zaman, “(sözkonusu Kur’an Allah’ın indirdiği söz değil, bilakis O), “Öncekilerin masalları (türünden bir şeydir)” dediler.” (Nahl, 16/24)

Artık onlar her türlü mucize ve belgeyi de görseler yine iman etmezler. O kadar ki yanına geldikleri zaman seninle münakaşaya girişerek “Bu, eskilerin masallarından başka bir şey değildir.” derler (Enam, 6/25)

ilginç olan bize dinimizi kısmen de olsa anlatıp inkar etmemizi beklemen cihat kavramı ile bizi dini inkara davet ediyorsun bize dinimizi öğretmeye kalkıyorsun gülücük
﴾nisa 115﴿
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
Amentu billahi ve rasuluhu
Ben Allaha ve rasullaha iman ettim
Kuranın iki kapağı arasındaki herşeye şüphe etmeksizin inanıyorum.
Canı veren Allahtır madem bu can bir kez veriliyor biz kez ölünüyor neden Allah için olmasınki gülücük
﴾nisa 115﴿
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 13-02-2019, Saat:02:06 PM, Düzenleyen: Abdulhamithan.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.