Her nefis ölümü tadacaktır. Sonunda bize döndürüleceksiniz. Ankebut-57
Bu dünya hayatı sadece bir eğlence ve oyundan ibarettir. Asıl hayat ahiret yurdundaki hayattır. Keşke bilseler! Ankebut-64
tarihteki isa-musa figürleri
tarihteki isa-musa figürleri
kehf suresi ﴾29﴿ Ve de ki: Gerçek, rabbinizden gelendir. Artık dileyen iman etsin dileyen inkâr etsin.
Yolun doğrusu kendine apaçık belli olduktan sonra Resûlullah’a karşı çıkan ve müminlerin yolundan başkasını izleyen kimseyi saptığı yönde bırakırız ve onu cehenneme atarız. Orası varılacak ne kötü bir yerdir!
çocukları-kadınları-masumları öldürmeyin
inanmayanları zorlamayın sadece tebliğ yapın
size saldırmadıkların da zarar vermeyin
bunları deseydi bile bir nebze yeterli olurdu
ama islam orduları önüne geleni öldürmüş barbar romalılar gibi.
Yolun doğrusu kendine apaçık belli olduktan sonra Resûlullah’a karşı çıkan ve müminlerin yolundan başkasını izleyen kimseyi saptığı yönde bırakırız ve onu cehenneme atarız. Orası varılacak ne kötü bir yerdir!
empatiye gerek yokki ben bizzat senin gibiydim zaten sizi n durumunuzda olmayada gerek yok haliniz kuranı kerimde anlatılıyor yeni bir şey söylemiyorsunki eskilerin masalları diyorsun.
Artık onlar her türlü mucize ve belgeyi de görseler yine iman etmezler. O kadar ki yanına geldikleri zaman seninle münakaşaya girişerek “Bu, eskilerin masallarından başka bir şey değildir.” derler (Enam, 6/25)
ilginç olan bize dinimizi kısmen de olsa anlatıp inkar etmemizi beklemen cihat kavramı ile bizi dini inkara davet ediyorsun bize dinimizi öğretmeye kalkıyorsun
Ben Allaha ve rasullaha iman ettim
Kuranın iki kapağı arasındaki herşeye şüphe etmeksizin inanıyorum.
Canı veren Allahtır madem bu can bir kez veriliyor biz kez ölünüyor neden Allah için olmasınki
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi