Her nefis ölümü tadacaktır. Sonunda bize döndürüleceksiniz. Ankebut-57
Bu dünya hayatı sadece bir eğlence ve oyundan ibarettir. Asıl hayat ahiret yurdundaki hayattır. Keşke bilseler! Ankebut-64
tarihteki isa-musa figürleri
tarihteki isa-musa figürleri
madem ses geliyor sürekli demekki sağlam yere taş atmışız hadi bukadar sana .
Yolun doğrusu kendine apaçık belli olduktan sonra Resûlullah’a karşı çıkan ve müminlerin yolundan başkasını izleyen kimseyi saptığı yönde bırakırız ve onu cehenneme atarız. Orası varılacak ne kötü bir yerdir!
bana hadis oku diyorsun sabrediyim diyorumda aptalmı sanıyorsun bizi ben ilk kurana iman ediceğim zaman defalarca kuranı riyasüz salihibi akide husuunda bütün hadisleri hadis külliyatlarını karıştırtdım inceledim ben iman ettim hayırdır zorunamı gitti ?
Yolun doğrusu kendine apaçık belli olduktan sonra Resûlullah’a karşı çıkan ve müminlerin yolundan başkasını izleyen kimseyi saptığı yönde bırakırız ve onu cehenneme atarız. Orası varılacak ne kötü bir yerdir!
Azıcık cesaret olsa açıkça cumaya sohbete bayrama çağırana selam verene ben inanmıyorum dersiniz ama sıkar tabi Şimdi gelip yanıma yüzüme söyliyemezsin bunları mesela korkarsın sizi pısırıklar sizi anca böyle işnternet şovalyesi olursunuz siz
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi