You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

tarihteki isa-musa figürleri

tarihteki isa-musa figürleri

Forumcu
RE: tarihteki isa-musa figürleri
şimdide kim ne derse inanıyorsun fark tarafını seçmiş olman ile alakalı.

madem ses geliyor sürekli demekki sağlam yere taş atmışız hadi bukadar sana .
﴾nisa 115﴿
Yolun doğrusu kendine apaçık belli olduktan sonra Resûlullah’a karşı çıkan ve müminlerin yolundan başkasını izleyen kimseyi saptığı yönde bırakırız ve onu cehenneme atarız. Orası varılacak ne kötü bir yerdir!
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 13-02-2019, Saat:02:56 PM, Düzenleyen: Abdulhamithan.
Forumcu
ismet ben 20 yaşından sonra iman ettim senden daha azılı kafirdim sonrasında islami eğitim gördüm mısıra kadar gittim incil tevrat eski yeni akit hepsini okudum bir çok dini araştırdım şimdi sen beni tahrik ederek konuyu uzatmak istiyorsun ama sen sürekli saldırıyorsun zaten durduğun yerden eminsin bırakta işime bakıyim bahsettiğin kişiler bence muteber insanlar değil zaten kuranı külliyen net bir ifade ile yalanlarken neden sana vakit ayırayım bir mantıklı cavap versene bana?
bana hadis oku diyorsun sabrediyim diyorumda aptalmı sanıyorsun bizi ben ilk kurana iman ediceğim zaman defalarca kuranı riyasüz salihibi akide husuunda bütün hadisleri hadis külliyatlarını karıştırtdım inceledim ben iman ettim hayırdır zorunamı gitti ?
﴾nisa 115﴿
Yolun doğrusu kendine apaçık belli olduktan sonra Resûlullah’a karşı çıkan ve müminlerin yolundan başkasını izleyen kimseyi saptığı yönde bırakırız ve onu cehenneme atarız. Orası varılacak ne kötü bir yerdir!
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 13-02-2019, Saat:03:03 PM, Düzenleyen: Abdulhamithan.
Forumcu
Ben Alemlerin Rabbi olan Allaha iman ettim onun amanındayım sen kendini düşün.
﴾nisa 115﴿
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
sen ölüme iman et o gözünün önünde inkar edemezsin bir gün ölüceksin bunu bil yeter anlıyana ölüm en büyük vaizdir.
﴾nisa 115﴿
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
Tavsiye ederim japonyaya git müslüamnlar ile bağını kes japon ile evlen zaten senin evledndiğin kadın müslüman ise otomatikman nikahın batıl olur ama tabi müslümanlar bu hususta cahil malesef git ateist biriyle evlen kitap ehli ilede mutlu olmazsın.evlenmesen neslin kurusa daha iyi aslında çünkü çocuğunuda kafir gibi yetiştiriceksin gerçi sizin gibiler köpek alıp besler çocuk yapmaz hayatını yaşar kolay kolayda evlenmez evlenince bir kadın ,bekarken her kadın derler(tabi kendileri gibi namus kavramı olmuyan kadınları tercih ederler)
Azıcık cesaret olsa açıkça cumaya sohbete bayrama çağırana selam verene ben inanmıyorum dersiniz ama sıkar tabi Şimdi gelip yanıma yüzüme söyliyemezsin bunları mesela korkarsın sizi pısırıklar sizi anca böyle işnternet şovalyesi olursunuz siz gülücük
﴾nisa 115﴿
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.