You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

LoadinG....*
RE: tanıs[Ma]
çırak sen susTongueTongueTongue pardon comezBig Grin

06/07/2012 İçinde bulunduğum durumu kimseye anlatamam, sen de anlamazsın. Ben bile anlamıyorum ki başkasına nasıl anlatırım!

Franz Kafka

Bunu ilk beğenen sen ol.
LoadinG....*
tanısırız kardesım ben metın ayın uyesıde dıyebılırısngülücük senı tanıyalım ıstersen

06/07/2012 İçinde bulunduğum durumu kimseye anlatamam, sen de anlamazsın. Ben bile anlamıyorum ki başkasına nasıl anlatırım!

Franz Kafka

Bunu ilk beğenen sen ol.
LoadinG....*
cok uzun tanıttın be kardesım kendınıBig Grin

Franz Kafka

Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
daha ne diyeyim gülücük
adım tam olarak muhammed said alkış hurriyet anadolu lisesinde okuyom
10.sınıfım
napayım işte forumdan faydalanmak için takılıom işte burda Smile
sizde kendinizden bahsedin biraz :D
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 06-02-2009, Saat:04:52 PM, Düzenleyen: saidou93.
LoadinG....*
metin uzunkaya
üniversite işleetme bölümü 4 sınıftayım 1 sne kaldımgülücük
sonra bekarım yasımı soyleyınce abı deme.Big Grin
22,5 Big Grin

Franz Kafka

Bunu ilk beğenen sen ol.
LoadinG....*
o zaman deBig Grin

Franz Kafka

Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.