Her nefis ölümü tadacaktır. Sonunda bize döndürüleceksiniz. Ankebut-57
Bu dünya hayatı sadece bir eğlence ve oyundan ibarettir. Asıl hayat ahiret yurdundaki hayattır. Keşke bilseler! Ankebut-64
TANIDIK GELDİ Mİ?
TANIDIK GELDİ Mİ?
Lgbt ye ithafen yapmışsa ki buradaki insanları kendi içlerinde ayrıyor bir tutmuyorum bir algı ortaya çıkıyor işte. 78'den beri lgbt yi temsil eden bayrak o. Cola cola nın niyeti o olsun ya da olmasın fark yapmaz.
Çocukların gökkuşağı örneği ise komik.
Meşhur kurbağa deneyini hatırlayın. Yani farkında olmadan bilinç altına yerleşenler ve bunu normaleştirmek.
Ha belki cola diyelim ki zorlama bir örnek fakat yok değil. Diyorum ya bu tip firmaların daha doğrusu çoğunu masum olarak göremiyorum ben.
Bir dönem prima reklamlarında ki "yarattık" kelimesi tepki üzerine "ürettik" olarak değiştirilmişti mesela.
Hepimiz kardeşiz cümlesi bir misal sadece.
Ifşa nın ne anlama geldiğini biliyorum fakat anlatmak istediğimi de anlatamadım sanırım.
Bu konu farazi, biz de bunun üzerinden konuşuyoruz, kişi değil bir oluşum bir eylem zaten. Yorum doğru ya da yanlış olsun buradaki ifşa - amaç farkındalıktır.
Sorunun çözümü olmadıkça evet boykot başlı başına bir işe yaramaz fakat insanın duruşunu belli eder.
Üzerinde durmaya çalıştığım anlatamadığım sizin ifşanıza karışılık benim farkındalığımdır.
Sizin , "yöneticilerimiz kafir olsaydı " konunuzda olduğu gibi.( yani farkındalık oluşturmak)
Vesselam.
Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi