You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Taksim gezi parkı gerçeği

Forumcu

Büyük Oyun!
Gezi olaylarının gerçek yüzünü gör Türkiyem!

Taksimdeki ve diğer şehirlerimizde oluşturulan kaos havası kimin eseri?

Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 27-06-2013, Saat:05:45 AM, Düzenleyen: Redkit.
Göğe Bakma Durağı.
RE: Taksim gezi parkı gerçeği
Haaala kör gözler var da neyse.

"Ezanı duyunca müziğin sesini kısmaması normaldir,
        Ben ezanı duyunca namaz kılmayan insanlar gördüm..!!"

"Ezana hürmetin esaslısı davete icabetle olur şarkıyı kapatmakla değil -dedi biri, haklıydı."
H
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
olaylardan kendine pay çıkartmak isteyenler istediklerine ulaşmak için kışkırtma yaptılar, bu doğrudur. fakat iktidarın demokrasi deyip de diktatörce tutum sergilemesi ve en sonunda gezi parkında polisin yaptığı zulüm işi bu noktaya taşımıştır. "Allah polisimizi korusun" havasına girmiş tatlı su muhafazakarlarına hatırlatmak lazım ki islama karşı bir eylem devlet kanallı gerçekleştirileceği zaman da kullanılacak örgüt polis örgütü olacaktır.
Irkçılık ideolojik bir düşünce değil, aksine psikolojik bir hastalıktır.(Şehid İnşaAllah Malcolm x-Malik El Şahbaz)

Sizi rahatsız etmeye geldim!
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
amaç gezi parkı değil sözü açık bir şey. kitlelerin çoğu ağaçların kesilmesini değil hükümetin tavrını protesto etti. polisin yaptıklarını izlediniz mi? ben bu eylemde kötü niyetli işler olmadı demiyorum elbette oldu, vandallığa vardıranlar da vardı. fakat bunların hiçbiri polisin yaptığı zulmü meşru kılacak şeyler değil. polislerin tavrını lütfen biraz inceleyin, ben zaten bir taraftan bakmıyorum bu meseleye tarafsız bir müslüman olarak incelediğimde olmam gereken yerde görüyorum kendimi.
Irkçılık ideolojik bir düşünce değil, aksine psikolojik bir hastalıktır.(Şehid İnşaAllah Malcolm x-Malik El Şahbaz)

Bunu ilk beğenen sen ol.
General
tam da genel olarak bir polis zulmü var. emir kulu diyorsunuz da biber gazı insan hedef alınarak atılmaz, adama kurşun sıkar gibi insanları hedef alıp biber gazı attı polis günlerce. emir kulu ise de dinimizde kötü emire itaat yoktur, itaat maruftadır sözünü Rasulullah söylemiştir, islama ters olan yasal hükümlerin uygulanmasını da aynı polis sağlıyor ki bir müslümanın yapacağı bir meslek değildir polislik.

Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
polısler kul olarak cok bıle sabrettıler bu dingillere! ıslattıktan sonra guzelce bır dovselerdı olacaktı ama yapadılar işte gülücük
.
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
polis dediğimiz insan türkiyede zaten sağlam psikoloji ile yetişen değildir, geneli böyledir. "hiçbir baltaya sap olamazsa bari polis olur" diye polis olan çokça insan zaten etrafımda bile var. Allahın indirdiği ile hükmetmeyen, ve Allahın indirdiğine ters hükümleri tatbik eden, GENELEVDE BEKÇİLİK yapan kimselere de polis deniyor ayrıca. yani öyle bir algı var ki genelev bekleyen polis görevi esnasında öldürülse ŞEHİD diye lanse edilecek! Allahın emrine ters emirlere boyun bükmek rezil bir şeydir, Allah batılı tatbik eden polislere hidayet etsin.

Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.