You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

هل أنا حقاً أنا ؟
RE: takım
Sebebi SEDD-İ ZERAİ kaidesinden hareketle bu sonuça vardım. Futbol bir çok kötülüğe kapı aralamaktadır. Bunlar nelerdir, diye sormana gerek yok; biraz düşünürsen idrak edersin. Bunun dışında futbol Halkında Müslüman olan ülkeleri uyutmak için kullanılmaktadır.
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
"futbol dini" belgeselini tavsiye ederim.
Irkçılık ideolojik bir düşünce değil, aksine psikolojik bir hastalıktır.(Şehid İnşaAllah Malcolm x-Malik El Şahbaz)

Sizi rahatsız etmeye geldim!
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
olay müslümanlık gavurluk değil. türkiyedeki müslümanlar futbol ile oyalanırken dinlerinden uzaklaşıp gidiyorlar. futbol takımlarında dönen paralar ise ayrı bir mesele.
Irkçılık ideolojik bir düşünce değil, aksine psikolojik bir hastalıktır.(Şehid İnşaAllah Malcolm x-Malik El Şahbaz)

Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
Bende diyorum ki bizden cok daha fazla gelismis olan ulkelerde de futbola bizdekindn daha cok ilgi alaka ve mesguliyet var. bu bir bahane olmaz yani
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
futbolun bizatihi sıkıntılı olduğunu söylemek doğru olmaz. futbol ile izleyici-taraftarın değil de futbol takımları ve patronların yaptıkları aşırı harcamalar bugün mazlum ve fakir insanların boğazından geçecek 2 lokma yemek de olabilirdi, kapitalist patronlar ne kadar suçlu ise futbol piyasasını kullananları da o kadar suçlu görüyorum. ayrıca bizdeki sorun futbol takımının asıl amaç edilip takım olayından ötürü büyük kavgaların bile çıkabilmesidir, hatırlıyorum ilkokulda fenerbahçe yenildiği için sınıfta alay edilince psikolojim epey bozulmuştu.

Bunu ilk beğenen sen ol.
Karmakarışıklaşmaktayım
Abi gözünüzü seveyim, şu dini takım tutma seviyesine kadar düşürmeyin.
Zaten inancımız olmasa, var olmanın anlamı, anlamsızlıktan başka bir anlama gelir miydi?

Dünyada dost ister isen Hazreti Allah yeter,
Mürşid-i kâmil ister isen Hazreti Kur’an yeter,
Delil ister isen Hazreti Muhammed yeter,
Meşgul olmak ister isen ibadet yeter,
İbret almak ister isen ölüm yeter,
Bunlar da yetmez der isen Nâr-ı Cehennem yeter.

[Resim: ny4qc.gif]

Bunu ilk beğenen sen ol.
General
kardeşim futbol piyasasını bir düşün Allah için, milyarlarca dolar dönmekte değil mi? bu paranın birçoğunu haram olan KUMAR sağlamakta zaten. dünyadaki onca zulmü de düşününce sadece bu piyasanın varlığı bile bir tehlikedir.

Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.