You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Süper Güçlere Nasıl Engel olunur

Süper Güçlere Nasıl Engel olunur

Allame
<span style="color: #1C1C1C"><strong>Kayıtsız</strong></span>
RE: Süper Güçlere Nasıl Engel olunur
Siz neftinin yanıt vermesini mi beklediniz. demek kaç gündür konu açılsa diye yanıyor muşsunuz.
gülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Ee boşuna denmemiş bazen hayır görünende şer ,şer görünende hayır olabilir.bak sayemde konun hit yaptı.Neyse Fikrimi az çok anlamışsınızdır.Beni bilenbilir dicem kimse bilmediği için ben kendimi biliyorum derim ve konudan çıkarım.

Saygılar benden :D
Bunu ilk beğenen sen ol.
Allame
niye konuya girdiğini de anlamadım ama.
genel manada bir duvara tosladığımız kesin.
ancak bu beni durdurmayacak.
sana söylemiyorum.
onlara söylüyorum.
teknoloji onlarda. atlı yayan birlkikler onlarda, uçakları da var, hem de kalabalıklar.
neyse.
biz de inşallah o seviyeye geliriz.
atmaca. duana amin diyorum. ama çok zor inanki. adamlar bayağı yol katetmiş.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Administrator
süper güçlere tarihimizede bakarak nasıl engel olacağımızı görebiliriz..yorulmadım allame yorulmadım fikrimi söylemekten çekinmem..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Allame
Sıkıştıkları anda . baksana biz hemen birbirimize düşüyoruz.
yazdıklarım anlamsız.
hayır sizinkiler de umarsız.
"hayır bunlar deli saçması".
yok siz inançsızsınız.
kim böyle nereye varır ki.
"nefsini yenemiyorsun".
sanki ben nefsin ne zaman ne olduğunu kime ne şekil kafa tuttuğunu bilmeyen bi adammışım gibi kardeşlerimiz bir sürü şeyler öğretiyor.
Ben anlayacağımı anladım.
Ama gene de bu yoldan dönmeyecem.
bi sefer daha tam bu noktalarda bu yoldan dönmem gerekti.
O zaman kapıda 3 kişi kapıyı çaldı. Bi açtım. Saat 12'ydi gece. saçlarım dimdik oldu, çizgi filim gibi. Onlar da benden korktu. ya da benim onları anlamamı anladılar.
Şimdi benim kapımı biri çalsa sizce ben ne düşünürüm?
"1-mossad
2-cin
3-bizden birileri.
4-sen delisin. gülücük bu da bir mantıktır inkar edemem. o da ihtimal dahilindedir, herkes bir miktar ve bir ihtimal delidir zaten.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
siz sadece belli konularla ben bütün konularla ilgileniyorum ayrıca üyelerle ilgileniyorum forumun bakım işleriyle ilgileniyorum geliştirme işleri güncellemeleri vs vs birsürü iş var başımda. eee hal böyleyken bu kadar uzun bi konularıda okumama zaman kalmıyor genelde. ama dikkatimi çeken bi konu ise başlığa göre yorum yapıyorum. yanılmıyorsam konunu başlığı süper güçlere nasıl engel olunur idi. bende bu başlığa göre bir cevap verdim. he eğer konunun içeriği başlıktan farklı ise o halde burda sorun size aitgülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
Allame
hehehe.
gülücük
ilahi atmaca.
başlık altında herkesin anlayamayacağı şeyler de var. manevi filan şeyler derken biraz abartı bazı görüşlere göre yanlış kabul edilebilecek şeyler de var. ya aslında inançla alakalı. herkes her şeye inanmak zorunda değil.
ama senin yorumun benim yazımın ana fikrine uyuyor.

ben tamamen farklı bir şey anlatıyordum ama tamamen uyuyor yani.
ben manevi teknolojik farktan bahsediyordum. eğer onu da kastettiysen, yürek adamısın veselam. değilsen, şansa tutturdun artık. öyle düşünmüyorsun demekki, o zaman gazabından sakınmak lazım. :D
Bunu ilk beğenen sen ol.
Allame
Yani ben burda özetle, maddi teknolojik farkın manevi farktan kaynaklandığını iddia ediyorum. bu amaçla da başımdan geçen yahudilerle ilgili "bi,r rüyayı" anlattım. bir görüşe göre rüyadır bir görüşe göre değildir diye de ilave ettim. orda, bunların bizden farklı bir manevi yönde geliştiğini, hem dua ederken hem tespih yapıp hem de karşılarındaki kişiyi sorguya çekebildiklerini ifadeyle,
bunun büyük bir manevi teknolojik fark olduğunu
anlattım.
yazılarımın özeti budur.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Administrator
yazıyı baştan sona okusaydım nefti nin yorumları gibi yorumlardım bu kesin...konuya ve başlığa bakıyorum konuyu nerelere getimissin kendi yorumlarına herkesin katılmasını bekleme..cevap gelincede üzülme
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 06-07-2010, Saat:11:40 PM, Düzenleyen: Sükut.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.