You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Süper Güçlere Nasıl Engel olunur

Süper Güçlere Nasıl Engel olunur

General
RE: Süper Güçlere Nasıl Engel olunur
Saygıyla ne alaksı varatmaca neden insanlar güzel şeyleri duymayı çok sever ki.Ben hiç üşenmeyip yazıların hepsini okudum ve üşenmedende yanıt verdim.Verdiğim cevapta espirili bir şekilde oldu kalkıpta psikolojik analizini yapıp teşhismi koysaydım.İnsanların eleştirme yada kabul etmeme hakları vardır ki onun bunu kabul etmeme hakkına ben saygı gösteriyorum lütfen sizde bana gösterin.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Allame
<span style="color: #1C1C1C"><strong>Kayıtsız</strong></span>
eğer yazılarımım tamamını okumuş olsaydın, satır aralarında "sana hitap etmediklerini" anlar ve yorum yapmazdın zaten.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Administrator
atmaca konuya kötü bir yorum mu yazmışta onu ele alıyorsun allame..okuyup okumadığını bilmeyiz.bu konuda kimseyide yargılayamazsın konuyu özgürce yazdığın gibi bizimce özgürce yanıtlama hakkımız var.vesselam.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Allame
<span style="color: #1C1C1C"><strong>Kayıtsız</strong></span>
sükut varya. ne zaman yorulucan. illallah dedirttin. ya bi dur şöyle ağız tadıyla bi kardeşimiz ne güzel haddimi bildiriyor, ağzımın payını veriyor. ben de tadını çıkartıyorum. :D
yok. atmacanın yorumu güzeldi. ben ne dediğini anladım. inşallah anladığım şeyi kastetmiştir.

yanlış bir yorum olduğunu söylemedim, eleştiriyi ben değil nefti arkadaşımız yapmıştır.
yazıyı sağdan sola mı okuyorsun sükut vallahi pes diyecem sana.
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.