You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Stv'de Şimon Perez'e Övgü, Erdoğan'a Hakaret

Stv'de Şimon Perez'e Övgü, Erdoğan'a Hakaret

Profesör
RE: Stv'de Şimon Perez'e Övgü, Erdoğan'a Hakaret
hani kurdistan kötü birşey gibi bahsediyorsun ya gülücük
Geldi üzerime üç keder bir anda,
Yalnızlık,esaret ve sevgilinin hasreti,
Yalnızlığın ve esaretin çaresi var,
Ama sevgilinin hasreti,
Sevgilinin hasreti..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Cezalı Üye
ben olanı yazdım sadece , sadece kurdistanla ilgilide yazmadım , türkiyenin abd nin stratejik ortağı olduğunu ve bunu akp nin sürekli belirtiğini ve israilinde abd nin ortağı olduğunuda yazdım . olan şeyi yazdım , değilse değil diyeceksin .

lazistanda kötü bişey değil ozaman sana göre ayetmi var ? alevistanda kötü bişey değil ozaman sana göre ayetmi var ? zazaistanda kurulabilir o zaman sana göre ayetmi var ? bu uzatılır gidebilir , bu kötü şu kötüde demedim , ayetle alakalı bir şey demediğime göre , dini katmadığıma göre , ayeti katman saçma , ben olanı yazdım arkadaşlar kabul etmemekte ısrarcı .
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 01-07-2014, Saat:04:28 PM, Düzenleyen: sedatsedat.
Profesör
sedat önce adil olmayı öğrenmelisin.Bu kuranın emri

"Ey iman edenler, adil şahidler olarak, Allah için, hakkı ayakta tutun. Bir topluluğa olan kininiz, sizi adaletten alıkoymasın. Adalet yapın. O, takvaya daha yakındır. Allah'tan korkup sakının. Şüphesiz Allah, yapmakta olduklarınızdan haberi olandır."
Geldi üzerime üç keder bir anda,
Yalnızlık,esaret ve sevgilinin hasreti,
Yalnızlığın ve esaretin çaresi var,
Ama sevgilinin hasreti,
Sevgilinin hasreti..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Cezalı Üye
yazdığımda adil olmayan ne varda bana adil olmayı öğrenmelisin diyorsun ? sen adil olmayı öğrendimi peki ? kendini adilmi sanıyorsun ? benim adil olmadığımı ima ettiğine göre bunu hangi yazımdan çıkardın ve o yazı hangisi ? delil sunki hep beraber inceleyelim , evet bekliyoruz .
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 01-07-2014, Saat:04:30 PM, Düzenleyen: sedatsedat.
Profesör
"Ey Sevgili!..
Bir geceliğine değiş tokuş etseydik yüreğimizi,
Taşıyabilir miydin acaba bendeki seni!..
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.