You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Stv'de Şimon Perez'e Övgü, Erdoğan'a Hakaret

Stv'de Şimon Perez'e Övgü, Erdoğan'a Hakaret

Forumcu
RE: Stv'de Şimon Perez'e Övgü, Erdoğan'a Hakaret
Delil der durursun güzel kardesim, fakat en cok delil isteyenlerin bircogu ( ki bunlar delilin nasil yorumlanacagi ilmini almayan delili nerden nasil getirecek olgunluguna gelmeyen bazi kardeslerimiz ) delilden birsey cikaramadiklarini görmüs oldum

Büyük ortadogu Projesi Amerikanin istegi ile Fetullah Gülen Araciligi ile Adimlar Atilldi, ve Sayin Basbaken Es Baskan oldu, Isin Aslini Sonradan Anlayan veyahut bastan beri bildigi halde yeterli güce sahip olmayan Sayin Babaskan gücü topladiktan sonra Orta dogu Projesinden ve Es Baskanligini Birakti biraktiginida Canli Yayinda söyledi, O projenin detaylisini anlatmasada Ülkeme Faydasi olmayan bir isi yapmak istemiyorum diye durumu düsünnüp cözmeye birakti..

Cemaat Is sahiplerine cok yalakalik yapar, toplantilara davet eder elli kurusluk suyu bes kusure himmet adi altinda satar, okunmayan gazetesini dergisini bol bol abonelik olarak satar Gazete ve dergilerine abone olmak istemeyenlere Artik selam bile dogru düzgün vermezler, is teklifleri getirmezler, Havuz Medyasi diye top oynamaya calisan cemaat himmet Medyasini unuttu vermis. 20,000 Dolar Israildeki Orman Yanginindan dolayi Yardimda bullunan Sayin Beyfen Süriyeye tek kurus yardimda bullunmadi, adam üc sene konusmadi sonra bir konustu, Esed Hakli Herkes haksiz gülücük Ordada Camiide öldürülen Sayili Alim olan Ramazan El Butinin Baski Altindaki Fetvasini bahane gösterdi, Yerseniz Affiyet olsun..

Daha delil istermisiniz Kardesim ?
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
gülücük Arkadasim iki ayet verip delil getirirmis gibi yapmayalim, yazdiginiz ayetin basim üzerinde yeri vardir fakat tahribata kacmissiniz.. ( dellilin nedir deme lütfen )
Dediklerim ortada muhatab olan herkes billir.

Cok acayip bir Insanoglusun Kardesim, aslinda ibret almak isteyene bir kelime yeter onu teffeküre sürüklemeye, fakat siz herhalde bu sitenin CHP tarzi bir muhalefettisiniz...

Selametle
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
Sedatsedat deve sormuşlar boynun neden eğri nerem doğru ki demiş

Senin cemaat için sorduğun soruda aynı böyle
"Ey Sevgili!..
Bir geceliğine değiş tokuş etseydik yüreğimizi,
Taşıyabilir miydin acaba bendeki seni!..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Cezalı Üye
o zaman sizin dediğiniz aynı şeyi başkalarıda hükümet için söyler , yada başka insanlar içinde söyler ; bu yüzden bu işin sonu yok , sizin tarz düşüncenin sonu yok , cüppeli ahmet için de neler neler söyleniyor , bir çok insan içinde neler söyleniyor , bu yüzden ben delillere bakarım , apaçık gerçeklere bakarım , insanların zanlarıyla işim olmaz , söylenen şeylere delil sunulmadıkça ben kimseye laf söylemem ; hıı siz zanla hareket etmeye devam ediyorsanız buyrun edin , ahiret günü siz pişman olmayın . sorduğum sorulara bir tane delil sunan olmadı , delilleri görür demeyle delil görülmez , delil apaçık sunulur , demekki deliliniz yoksa zandan öteye gitmiyor konuşmalarınız . isim önemli değil , ben herkes için aynı yolu tutarım , delil yoksa konuşmalarınız boş . tayyip erdoğanda seçimdem önce neler neler salladı eee hani niye hiç bir suç bulunmadı ? neden yargılanmadılar ? zan gerçeği ifade etmez , ahiretimi sizin zanlarınızla yakamam , bu yüzden delil isterim her söylenene , müslüman için delildir önemli olan , ben sadece sizi uyarıyorum gerisi size kalmış . kalpler , gözler açılmadıkça , taraftarlık uğruna zulümler örtüldükçe , taraftarlık uğruna her yolu mübah saydıkça beni anlamınızı beklemiyorum zaten . genede Allah için uyarıyorum sadece . bu söylediklerim tayyip erdoğan içinde , kılıçdaroğlu içinde , cemaat vs. her kim olursa olsun geçerli , anne baba , kardeş içinde geçerli , hepsine delil sorulur , taraftarlık uğruna istisna yapılmaz . Allah taraftarıyım şükür .

49:12 - Ey iman edenler! Zannın bir çoğundan kaçının. Çünkü zannın bir kısmı günahtır. Birbirinizin kusurunu araştırmayın. Biriniz diğerini arkasından çekiştirmesin. Biriniz, ölmüş kardeşinin etini yemekten hoşlanır mı? İşte bundan tiksindiniz. O halde Allah'tan korkun. Şüphesiz Allah, tevbeyi çok kabul edendir, çok merhamet edendir.

17 - 36 - Hakkında kesin bilgi sahibi olmadığın şeyin peşine düşme. Çünkü kulak, göz ve kalp, bunların hepsi ondan sorumludur.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 19-04-2014, Saat:03:23 PM, Düzenleyen: sedatsedat.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.