You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Stv'de Şimon Perez'e Övgü, Erdoğan'a Hakaret

Stv'de Şimon Perez'e Övgü, Erdoğan'a Hakaret

Cezalı Üye
RE: Stv'de Şimon Perez'e Övgü, Erdoğan'a Hakaret
israil kürdistanı ilk tanıyacak olan biziz iması yapıyor , akp den bir şahıs kürdistana karşı olmadıklarını ima ediyor , acaba israille kim aynı görüşte ? abd ile stratejik ortak müttefikiz diyor , abd de israille müttefikiz diyor , acaba kim israille aynı düşünüyor ? trt de de bir sürü değişik değişik kişiler konuk oluyor , trt şu an akp nin kontrolünde olduğu ortada , o zaman trt de çıkan herkes akp nin adamımı olmuş oluyor ? herşey ortada , örtmeye çalıştıkça komik oluyorsunuz .
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 01-07-2014, Saat:12:40 PM, Düzenleyen: sedatsedat.
Profesör
Sedat sen ne sacmaliyorsun ya
Biraz akıllı olun da algılayın
O zaman belki her yoruma saçma sapan yorumun olmaz
"Ey Sevgili!..
Bir geceliğine değiş tokuş etseydik yüreğimizi,
Taşıyabilir miydin acaba bendeki seni!..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Cezalı Üye
reyyan ;

senin bu yaptığın yorummu şimdi ? saçmalamayın , akıllı olun , ne saçmalıyorsun v.s. deyince yorummu yapmış oldun ? bişeymi sundun , bişeylerimi karşılaştırdın , delilmi sundun , bişeymi açıkladın ?

ben olan şeyi yazdım , peki ya sen ne yazdın , sadece bir hiç yazdın , çünkü öyle değil bile diyemedin , öyle olmadığını bile ima edemedin , demekki sende biliyorsun aslında öyle olduğunu !!!
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 01-07-2014, Saat:02:14 PM, Düzenleyen: sedatsedat.
Profesör
deliller gün gibi açık ortadayken benden delil istemen akıl karı bir işmi sedat
"Ey Sevgili!..
Bir geceliğine değiş tokuş etseydik yüreğimizi,
Taşıyabilir miydin acaba bendeki seni!..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Cezalı Üye
abd ile stratejik ortak müttefik değilmi türkiye ? tayyip erdoğanda bunu sürekli belirtmiyormu ? israilde abd nin stratejik ortağı değilmi ? kürdistan ı kurmaya çalışan israil değilmi ? kurdüstanın kurulmasına yardım eden akp değilmi ? ee bunlarda apaçık ortada değilmi ? hayır öyle değil de ozaman ? diyemessin çünkü öyle olduğunu sende biliyorsun !!!
senin hiç bir delil verdiğin yok reyyan , saçmalıyorsun demekten başkada bişeyini duymadık daha , o zaman herkes kafadan bişey sallasın , karşıdakine saçmalıyorsun diyerek haklı çıksın , asıl saçmalayan kim , gayet ortada .
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 01-07-2014, Saat:04:10 PM, Düzenleyen: sedatsedat.
Profesör
sedat kurdistan kurulmaz diye bir ayet var mı delilin var mı gülücük
Geldi üzerime üç keder bir anda,
Yalnızlık,esaret ve sevgilinin hasreti,
Yalnızlığın ve esaretin çaresi var,
Ama sevgilinin hasreti,
Sevgilinin hasreti..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Cezalı Üye
kürdistan kurulmaz diye ayet var diye ne zaman dedim ? delilin nedir , ne zaman dedim ?
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 01-07-2014, Saat:04:12 PM, Düzenleyen: sedatsedat.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.