You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Profesör
RE: sözleniyoruz....
çok güzel, harika süper :D bende çok sevindim ya, allah sizi biribirnize cennet vesilesi kılsın, yolunda feda olacak mücahitler mücahideler yetiştirmeyi nasip etsin :D huzur sizinle olsun :D ve aklınıza gelebilecek bütün iyi şeyler:D bizi de sizden ayırmasın :sırıtık:
Alnım rüzgarlara açık
Kor kaynar yüreğimde
Umutlar sevinç içinde
Kan dolan gözlerimde..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
mutluluğunuz daim olsun inşallah hakkınızda herşeyin hayırlısı olsun rabbim iki hayatta da ayırmasın inş. maşallah nazar değmesin Big Grin
Degerli -turkuaz- Kullanicisi May 2009 Tarihinden Beri İmam Hatip, İslami Forum, Dini Forum, Genel Forum Üyesidir.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Uzman
Allah yaşam keyfi versin
keyniziniz denızlerde yuzsun...
sevıncınız gökyüzünde parıldasın
aşkınız dagları parcalasın...parcalar aşksız kalnlara aşk yagdırsın.
Rezzak sızlere hayırlı rızıklar versın...
Vesselam...!

Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
güzel dilekleriniz için hepinizden allah razı olsun.Allah sabredenlerle ve sevenlerle beraberdir.Burdaki bi çok arkadaşımızda bizim için çok dualar etmişti bunlarda vesile olmuştur eminimki. Hepinize canı gönülden teşekkür ediyorum allah sizinde gönlünüze göre versin inş. insanın sevdiğiyle evlenicek olması kadar güzel bi duygu daha yok inş. hepinize nasip eder ve hepinizin mutlu ve imanlı bi yuvası olur.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Uzman
nihayet diyorum
çok mutlu oldum sonund asizden bu haberi duyunca
allah mutluluğunuzu daim etsin inş
darısı diğer sevenlerin başınaSmile

Yüzü Dost,Özü Düşmandan usandım,
Dili Mümin Kalbi Şeytandan usandım,
Dostum, Herkesin Kahrı Çekilirde Ben DAVASIZ MÜSLÜMAN dan usandım.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
hey gidi heyy

bunların aşkını senaristlere anlatsak ne dizi olur ama hee :D
"Ey Sevgili!..
Bir geceliğine değiş tokuş etseydik yüreğimizi,
Taşıyabilir miydin acaba bendeki seni!..
Bunu ilk beğenen sen ol.
R4BİA
Ne güzel bir haber gülücükMaşallah

Allah tamamına erdirsin inşallah Bir ömür boyu mutluluk huzur versin sizlere
Bizlerde sizin kadar sevindik bu gzel habere gülücük
Darısı evlenmek isteyenlerin başına gülücük))
Bunu ilk beğenen sen ol.
" HACI "
AMİN diyorum tüm salih dostlarımın güzel dualarına..çok güzel dualar hepimiz için amin diyelim gülücük

Beyzacım asıl ben tşk.ederim duamı çok beğenmişsin ben de dua çoktur.... gülücük Allah kendine hayırlı kul,habibimize layık ümmet;dostlarına sadakatli kardeş;ailelerimize fedakar evlat ve sizlere hayırlı evladı kendine layık kullardan eylesin...rızasını hayatın her karesinde alabilmeyi nasib-i müesser eylesin inşaAllah...dualarım siz ve sizin gibi olan tüm kardeşlerimle....

slm ve duayla rosegul
Bunu ilk beğenen sen ol.
" HACI "
evet canım zaten vardın hep dualarımda hissedemedin belki ama ismini zikrediyordum vallahi gülücük senin ve sevdiğin adminimiz için yapılan hayırlı duaların hepsi kabul görsün inş...onun da hakkı çok geçti geçiyor....RABBIM rızasına dahil olanlardan eylesin muhabbeti ve afiyeti evinizin huzuru eylesin inşaAllah rosegul
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.