You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

S3Nİ S3VİYORUMM
RE: sözleniyoruz....
darısı tüm sevenlerin ve bnm başımaa inş...allah mutlu etsin ekrem abi senn adına çok sewndimm rabbim iki dünyadada ayırmasın sizleri...ne güzel yhaa sabredip gelmişsnz bu güğnlere bizde geliriz inş...rosegul

Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 07-09-2009, Saat:03:48 PM, Düzenleyen: £rVaaNuR £cRiN.
General
ekrem Allah bir ömür boyu sevdiğinle beraber hayat sürmeyi nasip etsin inş.Allah muhabbetinizi ölene kadar daim etsin.selam ve dua ile kalın sağlıcakla
Ne kadar seversen sev, bir gün ayrılacaksın.
Ne kadar toplarsan topla, bir gün bırakacaksın.
Ne kadar yaşarsan yaşa, bir gün öleceksin.
Ne yaparsan yap, bir gün hesabını vereceksin.
[Resim: 9qfd91186dd20fz6.gif]
[Resim: 373jx0.gif]
Bunu ilk beğenen sen ol.
Üye
oooo epeydir girmemişim siteye birde baktım o da ne sözleniyoruz..ALLAH (cc) tamamına erdirsin.çok mutlu olun..evlilik zor, çakıllı,taşlı bir yol bu yolu güzelleştierek olan sizlersiniz..umarım bu yol çiçeklerle bezenir...
Degerli FEYZA_77 Kullanicisi Feb 2009 Tarihinden Beri İmam Hatip, İslami Forum, Dini Forum, Genel Forum Üyesidir.
Bunu ilk beğenen sen ol.
" HACI "
oo maşAllah sübhaAllah barekAllah....çok sevindim gerçekten ikinizde çok değerlisiniz...RABBIM sevsin sevdirsin ve pişman eylemesin...HZ.MUHAMMED (S.AV) ile HZ.AİŞE (r.a) VE HZ.HATİCE (r.a) 'nin;HZ.ALİ (r.a) İLE HZ.FATIMA (r.a) 'nın muhabbetini, imanını, teslimiyetini aşkını ve huzurunu versin inşaAllah sizlere ve tüm isteyenlere hayırlısıyla inş... rosegul
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
bu yazılanları okudukça o kadar mutlu oldum ki inanın gözlerim doldu Rolleyes ne kadar güzel temenniler bunlar..
belki o gün sizler yanımızda olamayacaksınız ama kalbiniz bizimle olucak buna içten,yürekten inandım.dostluk ölene kadar derdi babannem gerçekten öyleymiş .
cennettede hep beraber olalım inşallah bu mutluluklarımız bakii olsun. gözyaşlarımı tutamıyorum beni çok duygulanıdrdınız insanın böyle güzel arkadaşları olması ne mutlu ...

iyiki varsınız....
Adminimi çok[/color][/font][/size] seviyorummmmmmmmmmmmmgülücük[color=#0000CD]
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
sızın adınıza cok sevındımgülücükallah tamamına erdırsın ekrem ve beyza...
bayagı zorlu bı yolculuk olmus ama sonunda mutlu son,super yaaaagülücük
bır ask hıkayesı daha mutlu sonla bıtecek ınsaAllah...
Allah mesut bahtıyar etsın...

bı ben kavusamıyorum ya sevdıgımeSad
.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 08-09-2009, Saat:12:51 AM, Düzenleyen: taha yusuf.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.