You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Forumcu
sözleniyoruz....
Filmin adı : MUTLULUK
Süresi : ÖMÜR BOYU
Başrollerde : EKREM & BEYZA
Bilet Ücreti : SADECE ALKIŞ

Sevgili Forumcular,

13 / 09 / 2007 pazar günü
Saat : 20 - 24 Arası

Mutluluk oyununda sahneleri birleştirdik.
Ve bugün perdeyi açıyoruz.
Tek perdelik bu oyun siz salonu terk ettikten sonra da sürüp gidecektir…
Ve perde, yaşam bizi ayırıncaya kadar inmeyecektir.
Bu iki kişilik oyunun galasında hep birlikte olalım...

SÖZLENİYORUZ.....admin ve küçük adminegülücük
Adminimi çok[/color][/font][/size] seviyorummmmmmmmmmmmmgülücük[color=#0000CD]
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 07-09-2009, Saat:01:51 AM, Düzenleyen: beyza:).
© 9492.698875 ©
RE: sözleniyoruz....
MAŞALLAH SÜBHANALAH :D alkışSmile alkışSmile alkışSmile ilk kutlayan ben olmak istiyorum VALLAHİ çok sevindim EKREM abi ve BEYZA abla ALLAH devamini getirsin inşallah rosegul ...ALLAH'im inanarak cani gönülden isteyerek sabredenlerle ve gercekten sevgiye deger verenlerle beraberdir...çok sevindim inanin ki anlatamam çok şükür çok güzel bi haber...

ALLAH' im ömür boyu mutlu mesut,,,sabir,,,güven ve inanc içerisinde sizleri beraber kilsin inşallah...RABBİM yar ve yardimciniz olsun utandirmasin selamet ve afiyet versin bir ömür boyu inşallah rosegul

gönül isterdi ki yakininizda olup sizlerin o mutluluguna katilmak ama dualarimla destek olacagima inaniyorum gülücük selametle kalin inşallah

Selam, Dua ve VEFA ile...rosegul
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 07-09-2009, Saat:02:12 AM, Düzenleyen: © CESSES ©.
Forumcu
bu içten dileklerin için çok teşekkür ederim o kadar mutlu oldum ki utanmak darısı başına inşallah herkes bizim gibi çok sever ve çok mutlu olur. ben ekremi çooookk seviyorum Allah bizi ayırmasınn inşallah canım sevdiğimleRolleyes
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
3 sene sonunda nihayet kucuk admineyi ikna edebildikgülücük beyzacım zaten çok güzel özetlemiş bana söz bırakmamış. İnş. hakkımızda hayırlısı olur.Hayatın en güzel duygusunu rabbim bize nasip etti inş. darısı diğer sevenlerin başına.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
Big Grin nice 30 senelere..
Beraber yaşayan insanların birbirini iyice anlaması gerektiğini iddia etmek
yanlış bir anlayıştan doğar...
Anlaşılmak, çok az insana nasip olan bir lükstür...
Hele en iyi ve en derin şeyler hayatta daima yanlış anlaşılır...
Biz bu dünyaya anlaşılmak için değil, anlamak için geldik...
Anlaşılmamanın üzüntüsünü duyacağımız yerde,
bütün ruhumuzla anlamaya çalışsak hayat daha güzel olur...
Zaten çoğu zaman biz bile kendimizi anlayamazken,
başkaları nasıl anlayabilirler?...
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.