You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

.
RE: Sorun ne olabilir?
Bende tel.den giriyorum çoğunlukla.. Büyük ihtimalle şifreyi yanlış girdin bir kaç kez..banada öyle oluyor
Bunu ilk beğenen sen ol.
.
Normal girdiğimde derken? Pc'dende mi aynı şekilde? Şimdi bazen şifremizi yazarken tel.den şifre ve nick giriş kısmı sanki giriş karakterlerini tamamlamışız gibi hareket ediyor sistemde böyle bir sorun var, yani biz henüz nick ve şifremizi yazıyorken sistem direk ana sayfaya yönlendiriyor ve tabiki eksik şifre sistem girişe yönlendirdiği için karşına bu tarz bir uyarı çıkıyor..bendeki sorun bu olurdu genelde.
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Bende şifreyi doğru giriyorum ama 3 hak veriyo 3 ünüde kabul etmiyo şimdi şifreyi değiştirdim bide öyle denicem bakalım bendemi sistemdemi sorun. Ayrıca evet o uzun siyah ekranlı yazı ne oluyo telden girince?
Bunu ilk beğenen sen ol.
.
Şifreni bir kere yanlış girdiğinde 2. Ve 3.'de çoğunlukla sistemce yanlış algılanıyor..ve sanırım sisteme bu sorun aykırı bir eylem olarak tanıtıldığı için belirttiğiniz uyarı çıkıyor. Hatta bazen belirli bir zaman Sonra giriş yapabiliceğinize dair uyarı çıkar..yani nihayetinde yine bir şekilde giriş yapabiliyorsunuz..hep bu sistemin suçu hep Smile
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 21-12-2014, Saat:07:00 PM, Düzenleyen: Mihman.
General
Geçenlerde bana da aynısı oldu..tabletten girmeye çalıştım..giremedim ama normal pc ile sorunsuz giriyorum..
Bizi sen sevgisiz,susuz,havasız;
Ve vatansız bırakma Allah'ım!
Müslümanlıkla yoğrulan yurdu,
Müslümansız bırakma Allah'ım!
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.