You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

özel üye :)
soru
beğendiğimiz ve tavsiye ettiğimiz kitapları paylaşabileceğimiz,kitaplarla ilgili konuları içeren bi bölüm var mı sitede? (ben bulamadım da)

dan brown ve kitapları hakkında kafama takılan biçok konu var ve tartışılmak üzere konu açmak istiorum ama bunun için uygun olan bi bölüm bulamadım gülücük

ayrıcaaa cezalı üyelerin banlanma sebeplerine şöle bi göz attım da kafama bişi takıldı
yönetimdeki insanlarla her konuda uzlaşmak zorunda diiliz,yani bazı konularda ters düşünce birileri kafasına göre banlamıo dimi?icon
Bunu ilk beğenen sen ol.
köyün delisi
RE: soru
öncelikleikinci sorundan başlayayım...
ha bire yönetim sorgulanıp duruyor da nedense ne hikmetse kimse de aynayı kendne döndürüp bakmıyor. 984279824798236462394234234. kez yine belirtiyoruz ki HAYIR kimse keyfine göre banlanmıyor. bundan kuşkusu olan daha adil olduğuna inandığı yerlere gidebilir....
birinci soruya gelince, tavsiye ettiğiniz kitaplar filan gibi bir başlık vardı :D
dan brown hakkında da sana bir makale gösterteyim, ben dan brown ı hiç sevmem şahsen. kitapları da safsata bana göre. makaleyi bulur bulmaz koyarım buraya (:
PEAH!

“Somali'de, 90 günde, 29.000'den fazla çocuk açlıktan öldü. Mübarek Ramazan ayında son altmış yılın en büyük kuraklığını yaşayan Afrika ülkelerine 5 TL. yardım etmek için bir kısa mesaj atabilirsiniz:

Afrika yaz 5601 (Türkiye Diyanet Vakfı)
Afrika yaz 2868 (Türk Kızılayı)
Afrika yaz 3072 (İHH- İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı)..
Bunu ilk beğenen sen ol.
özel üye :)
birincisi ön yargıyla yaklaşmayıp bunu önce size sormam kötü bişi diil kapıyı göstermeyi gerektirecek bi durum yok ortada

ikincisi madem öyle bi konu başlığı var neden ben aratınca çıkmadı

üçüncüsü 12345412345678. kez söylemiş olabilirsiniz ama ben yeni olduğum için bunu ilk kez duyuyorum

dördüncüsü yönetimi sorguladığım falan yok şimdilik herşeyden memnunum (yönetimi ele geçirme planları sadece geyik )

beşincisi dan brown u sevip sevmediğimiz hakkında değil adamın kitaplarındaki iddiaları ve aslında ne yapmaya çalıştığını falan
tartışmayı planlıodum,evet bi sürü saçmalık var kitaplarında ama tamamen safsata diil,buna biçok örnek verebilirim

altıncısı bu konudaki şahsi fikirlerinizi merak etmiştim,internet makale dolu

sekizincisi ben forumu küçümsemek için diil benimsediğim ve daha ii olmasını istediğim için bi öneride bulunmak istemiştim sadece

bilmem kaçıncısı : sorumu dikkate alıp cevap verdiğin için teşekkürler
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 19-06-2011, Saat:01:08 PM, Düzenleyen: evrem.
köyün delisi
rica ederim.
PEAH!

“Somali'de, 90 günde, 29.000'den fazla çocuk açlıktan öldü. Mübarek Ramazan ayında son altmış yılın en büyük kuraklığını yaşayan Afrika ülkelerine 5 TL. yardım etmek için bir kısa mesaj atabilirsiniz:

Afrika yaz 5601 (Türkiye Diyanet Vakfı)
Afrika yaz 2868 (Türk Kızılayı)
Afrika yaz 3072 (İHH- İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı)..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Administrator
Makber Gülü-Zeki Saylam eski bir kitap piyasada bulmak zor olabilir.Benim ençok sevdiğim bir kitap..
brown ve kitapları hakkındaki konuyu şimdilik serbest platforma açabilirsin.
Birde yasaklanan üyeler hakkında;Hiçbir üye sebepsiz banlanmıyor defalarca uyardığımız ama illede beni banlayın diye inatlaşan üyeler oldu.Ceza sistemimiz var uyarı yapılmadan kimse banlanmadı.Bu konuda yönetim adaletli davranıyor bundan emin olabilirsiniz.Herkesin düşüncesi farklıdır saygı duyarız ama islamiforum'a saygı duymayan ve üyelerin huzurunu bozan kişileride burda barındıramayız.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
cevap verilmiş madem bende tekrarlamayayım sadece şunu ekleyeyim her türlü şikayetini eleştrini önerini yapabilirsin kardeşim rahatsız oldugun bir konu varsa düzeltmeye calışırız..
[Resim: urjn1.jpg]

Gaflet içinde gördüm, nice canlı cesedi ;
Câhillerden beterdi, âlimlerin hasedi..
Bunu ilk beğenen sen ol.
ölümsüzlük
<span style="color: #1C1C1C"><strong>Kayıtsız</strong></span>
dinledigim güzel bir türkü var onu nasil koycam youtubeden
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.