Her nefis ölümü tadacaktır. Sonunda bize döndürüleceksiniz. Ankebut-57
Bu dünya hayatı sadece bir eğlence ve oyundan ibarettir. Asıl hayat ahiret yurdundaki hayattır. Keşke bilseler! Ankebut-64
Soru**
Soru**
bız tesekkur ederız
merak etme burda herkes istediği düşünceyi özgürce paylaşabilir forumda bayadır yer alıyorsun bunu farketmiş olmalısın ayrıca kimseninde kişisel sorunu olamaz burda ki buna en başta ben dahilim
ama sanırım sen bugün tersinden kalktın belkide
Sanırım genel ülkemizin sorununu burdada yaşadık bugün anlatmaya kanalize olmuş bir toplumuz vesselam bir gün dinlemeyi öğrendiğimiz gün anlamayada başlarız mirim
bir türlü anlamak istemediniz. bakın ben burda herşeyi üyelerin isteği doğrultusunda gerçekleştirdim bugüne kadar. buna sizde şahit olmuşsunuzdur eminim. elimden geldiğince herkesin istediği şeyleri yaptım kimseyi terslemedim geri çevirmedim.fakat sorumlu olduğum konularda bırakında bazı kararları kendim verebileyim
ki bunuda yine üyeleri gözetecek şekilde gerçekleştiririm her zaman
Fazla adaletli olmak adaletsizliği doğurur ama bunuda unutmamak lazım.Her bireyin ihtiyaçları farklı farklıdır adaletli davranayım derken bireysel hakkıda ihlal etmiş olabiliriz.
Neyse ben konuyu kendi zihnimde kapattım zaten huzurluyum ve rahatım çünkü elimden gelebildiği kadar savunmamı yaptım.Hak verilir yada verilmez size kırgında değilim.
Zaman herşeyin ilacıdır karakterimi zamanla anlarsınız zaten.Art niyetli ve kasıtlı bir şey asla yapmam.Muhalefetim bile belli bir üslup içindedir
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi