You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Profesör
RE: Soru**
onun için değil ya öm olayını demişsin ya onun için espiri olarak sölemiştim. burda susmak yok isteyen istediğini her zaman söyleyebildigülücük bu arada senin gibi sıradan biriyim hoca değilim yahugülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Rica ederim Tahagülücük Ben her zaman öğrencilerime kuzu gibi güdülmeyin kendi bireysel kararlarınızı kendiniz verin ve hakkınızı savunun derken ben aksini yapamazdım sadece.

Yoksa benim amacım 2 birşey öğrenebilirmiyimdir buradagülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
biliyorum saygıdan dediğini ama sonra öyle zannediyolargülücük merak etme burda herkes istediği düşünceyi özgürce paylaşabilir forumda bayadır yer alıyorsun bunu farketmiş olmalısın ayrıca kimseninde kişisel sorunu olamaz burda ki buna en başta ben dahilimgülücük ama sanırım sen bugün tersinden kalktın belkidegülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Tersimdenmi günün özeti gibi olmuş .Hiç alakası yok. Ah beni anlamadınız ya ona yanarım :D

Sanırım genel ülkemizin sorununu burdada yaşadık bugün anlatmaya kanalize olmuş bir toplumuz vesselam bir gün dinlemeyi öğrendiğimiz gün anlamayada başlarız mirim
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
aynı şeyleride ben sizin için düşünüyorumgülücük bir türlü anlamak istemediniz. bakın ben burda herşeyi üyelerin isteği doğrultusunda gerçekleştirdim bugüne kadar. buna sizde şahit olmuşsunuzdur eminim. elimden geldiğince herkesin istediği şeyleri yaptım kimseyi terslemedim geri çevirmedim.fakat sorumlu olduğum konularda bırakında bazı kararları kendim verebileyimgülücük ki bunuda yine üyeleri gözetecek şekilde gerçekleştiririm her zaman
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 06-09-2010, Saat:12:49 AM, Düzenleyen: AtMaCa.
General
Bende haklı oldugum noktaya kadar savunmamı yaptım demokratik hakkımı kullandım.Ben zihnimden geçirdiklerimi seslendirdim sadece olayın özeti budur yoksa mesaj olsun olmasın benim için fark eden bir şey yok zaten herkesi yeni yeni tanıyorum.

Fazla adaletli olmak adaletsizliği doğurur ama bunuda unutmamak lazım.Her bireyin ihtiyaçları farklı farklıdır adaletli davranayım derken bireysel hakkıda ihlal etmiş olabiliriz.

Neyse ben konuyu kendi zihnimde kapattım zaten huzurluyum ve rahatım çünkü elimden gelebildiği kadar savunmamı yaptım.Hak verilir yada verilmez size kırgında değilim.

Zaman herşeyin ilacıdır karakterimi zamanla anlarsınız zaten.Art niyetli ve kasıtlı bir şey asla yapmam.Muhalefetim bile belli bir üslup içindedir gülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
bu ilk başta benim sorumluluğumda olan bir olay. üyelerle bir ilgisi yok. üyeleri sıkıntıya sokacak bi durumda değil. forum açıktır bunu isteyen iyi niyetle kullanır isteyen kötü niyetle girer biz kimin ne için geldiğini bilemeyiz. öm ye gerek yok forum içerisinden herkes mesajını rahatca gönderebiliyor. bazı özel durumlar olabilir bunun içinde limit bıraktık gereksiz kullanımın önüne geçtik. siz bana neden sınırsız şekilde açık kalması için bi durum izah etmedinizki sadece özgürlük dedinizgülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 06-09-2010, Saat:01:16 AM, Düzenleyen: AtMaCa.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.