You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

SONBAHARA GiRiŞ iKiNDi VAKTi vaazi (Dikkat + 18 icerik var)

Forumcu
Her lâfa verecek bir cevabim vardir!!! Fakat; bir lâf'a bakarim lâf mi diye, Birde söyleyene bakarim adam' mi diye

[Resim: tevhid-u.GIF]

Bunu ilk beğenen sen ol.
General
RE: SONBAHARA GiRiŞ iKiNDi VAKTi vaazi (Dikkat + 18 icerik var)
+18 falan bilmem de bu yazıyı biraz daha sade ve dil hatalarından temizleyip yazamaz mıydınız? adminler izin vermez deyip koymamak da bir garip olmuş, yazıyı tam okumadım dediğin gibi çünkü YORUCU BİR YAZI. ne yapmaya çalıştın yani yazıda, hanefi mezhebini mi övmeye çalıştın diğer mezhepleri mi yerdin, bu kadar edebiyatı kafam kaldırmıyor şu ara bir açıklama bekliyorum.
Irkçılık ideolojik bir düşünce değil, aksine psikolojik bir hastalıktır.(Şehid İnşaAllah Malcolm x-Malik El Şahbaz)

Sizi rahatsız etmeye geldim!
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
Övmek yermek diye bir sey yok kardesim herkes kendince güzeldir biz peygamberimizin sözünü anlattik o buyurmuslar insanlarin hayirlisi insanlara faydali olandir. bir aridan nasil faydalanirsin balindan peteginden serbetinden amma bir inegin derisinden tutta etine sütüne iskembesine barsaklarina kadar yersin eger o öküz ise birde pulluk takar cift sürersin yani ikisi arasindaki farki gör insanlarda cibilliyat tasir ve bir insandan sadece yanina varinca güzel koku duyarsin yahut adam sanada mis caliverir veya insan vardir dost vardir derdine ortakdir yahut borc verir borcuna mühlet verir yahut sana hediye alir mesala takim elbise vs. vs. yani insanin insan ve insaliga faydasi kadar mesela insan vardir cesme yaptirir yahut yoksullara ev verir aclari doyuru vs vs yani iste bunlar kisinin cbilliyati ile alakladir ve her insan aslini bulup aslina uygun hareket etmekle yükümlüdür karga olupta keklik taklidi yapan yürümesinide unutur keklik gibi seken derse kendi yürüyüsünüde unutur yani imanda taklid olamz o yüzden isde aslini nefisini bilip nefsinin hatasi nerde güzelligi nerde bilip ona göre nefisnin uzun gelen yerini gerektiginde kismak gerektigidne düsmana karsi salip kilic savurmak gerekir kisaca anlatmaya calisdik bundan daha genis aciklama yapamam artik idrakine biraktim daha anlamadiysan allahdan firasetinin acilmasini iste adimiz hidir bizim elimzden gelen budur.
Her lâfa verecek bir cevabim vardir!!! Fakat; bir lâf'a bakarim lâf mi diye, Birde söyleyene bakarim adam' mi diye

[Resim: tevhid-u.GIF]

Bunu ilk beğenen sen ol.
General
eyvallah, yazının sonunu okuduğumda mesajı zar zor anlayabildim.
Irkçılık ideolojik bir düşünce değil, aksine psikolojik bir hastalıktır.(Şehid İnşaAllah Malcolm x-Malik El Şahbaz)

Sizi rahatsız etmeye geldim!
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.