You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Son - Bitti - Teşekkürler - Ayrılıyorum - Allaha Emanet Olun

Anket Başlığı: Doğru Bir şeymi yapıyorum!

Bu ankette oy kullanma yetkiniz yok.
Evet 2 (40.00%)
Hayır 3 (60.00%)
Bence ; ?? 0 (0%)
* Siz bu anket için oy kullanmışsınız. Katılımcı sayısı:: 5 (100%)

Son - Bitti - Teşekkürler - Ayrılıyorum - Allaha Emanet Olun

Uzman
Cvp: RE: Son - Bitti - Teşekkürler - Ayrılıyorum - Allaha Emanet Olun
CESSES Adlı Kullanıcıdan Alıntı:kardeşim zaten gitmeyi kafasına koymuş olan kişi gider sormadangülücükdemek ki sen gitmeyeceksin çok belli oluyo ifade ve git diyenlerin olacagını sanmıyorum o yüzden anketin de bi önemi olmadıgını düşünüyom Wink

İzle ve gör !
[Resim: 26064.gif] [Resim: 25448.png]
------------------------------------------------------------------------

Cok güze bir gece...
Bunu ilk beğenen sen ol.
>295457<
RE: Son - Bitti - Teşekkürler - Ayrılıyorum - Allaha Emanet Olun
bişey anladıysam arap oliyimSaskin
...Aç sineni açabildiğin kadar ummanlar gibi olsun, inançla geril insana sevgi duy, kalmasın alaka duymadığın ve el uzatmadığın bir mahzun gönül...

Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
CESSES Adlı Kullanıcıdan Alıntı:kardeşim zaten gitmeyi kafasına koymuş olan kişi gider sormadangülücükdemek ki sen gitmeyeceksin çok belli oluyo ifade ve git diyenlerin olacagını sanmıyorum o yüzden anketin de bi önemi olmadıgını düşünüyom Wink

tihahah kahkaha
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
kardeşim neden gidiyorsunuzki biz size çok alıştık gercektende gitmeyin lütfen

tabiki yanlış gitmeniz...
Emekli Üye
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 17-10-2008, Saat:07:37 PM, Düzenleyen: Belinay.
© 9492.698875 ©
Manav Adlı Kullanıcıdan Alıntı:

İzle ve gör !

kahkahaçok gördük biz ayrılıyoz diyen ama ayrılmalarını istemedik hiç onların seninde ayrılmanı istemeyiz biz büyük formuz gülücükama kararın karar senin izlemeye gerenk yok görcez nasıl olsa Winkyine bekleriz ifadeA.e.o
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
CESSES Adlı Kullanıcıdan Alıntı:

İzle ve gör !

kahkahaçok gördük biz ayrılıyoz diyen ama ayrılmalarını istemedik hiç onların seninde ayrılmanı istemeyiz biz büyük formuz gülücükama kararın karar senin izlemeye gerenk yok görcez nasıl olsa Winkyine bekleriz ifadeA.e.o

bu ayrılıcam diyip de ayrılamayanlardan biri de ben idüm kahkaha insan ayrılamıyo ya belli bi arkadaş kitlesi ve seni sevenler olduktan sonra kolay kolay ayrılamıyor tabi duygusuzlar bunu anlayamazlar o ayrı mesele Tongue saol ces Wink
Bunu ilk beğenen sen ol.
Uzman
Son İki Mesajım Bu Mesajla Son Bir gülücük

Beni Bir Veya İki Hafta Görmezsiniz

Başka Foruma 500 Mesaj Yazmalıyım!

Her 500 mesaj olayını yaptığım forumda Kalırsam Diğer Forumlara Bir Haftada Nasıl En az 500 mesaj yaza bilirim
Prensip meselesi anlamayan olabilir ben tek bir forumda mesaj yazmak yerine
Hak eten her foruma en 500 mesaj yazmayı tercih etmişim
[Resim: 26064.gif] [Resim: 25448.png]
------------------------------------------------------------------------

Cok güze bir gece...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 17-10-2008, Saat:07:46 PM, Düzenleyen: Manav.
© 9492.698875 ©
Küf Kedisi Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
CESSES Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
CESSES Adlı Kullanıcıdan Alıntı:kardeşim zaten gitmeyi kafasına koymuş olan kişi gider sormadangülücükdemek ki sen gitmeyeceksin çok belli oluyo ifade ve git diyenlerin olacagını sanmıyorum o yüzden anketin de bi önemi olmadıgını düşünüyom

İzle ve gör !

bu ayrılıcam diyip de ayrılamayanlardan biri de ben idüm kahkaha insan ayrılamıyo ya belli bi arkadaş kitlesi ve seni sevenler olduktan sonra kolay kolay ayrılamıyor tabi duygusuzlar bunu anlayamazlar o ayrı mesele Tongue saol ces Wink

Rica Ederim Wink
Bunu ilk beğenen sen ol.
(...)
giden gitmiştir gitiği gün bitmiştir biz gideni değil gizden bizi kaybetmiştirgülücük

gidip geri gelenleri çok gördükgülücük

hatta bizi kandırmaya çalışanlar bilem var başka nicklerle gelen

ama kişlerin yazış tarzlarından bile anlıyoruz kimin kim olduğunu

neysen hayırlısı olsun artıkın
Şuan DeLi MisaL Aşığm Bir Kişi Hariç Herkese Şaşıyım !
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.