CESSES Adlı Kullanıcıdan Alıntı:kardeşim zaten gitmeyi kafasına koymuş olan kişi gider sormadandemek ki sen gitmeyeceksin çok belli oluyo
ve git diyenlerin olacagını sanmıyorum o yüzden anketin de bi önemi olmadıgını düşünüyom
İzle ve gör !
Her nefis ölümü tadacaktır. Sonunda bize döndürüleceksiniz. Ankebut-57
Bu dünya hayatı sadece bir eğlence ve oyundan ibarettir. Asıl hayat ahiret yurdundaki hayattır. Keşke bilseler! Ankebut-64
CESSES Adlı Kullanıcıdan Alıntı:kardeşim zaten gitmeyi kafasına koymuş olan kişi gider sormadandemek ki sen gitmeyeceksin çok belli oluyo
ve git diyenlerin olacagını sanmıyorum o yüzden anketin de bi önemi olmadıgını düşünüyom
Manav Adlı Kullanıcıdan Alıntı:CESSES Adlı Kullanıcıdan Alıntı:kardeşim zaten gitmeyi kafasına koymuş olan kişi gider sormadandemek ki sen gitmeyeceksin çok belli oluyo
İzle ve gör !
çok gördük biz ayrılıyoz diyen ama ayrılmalarını istemedik hiç onların seninde ayrılmanı istemeyiz biz büyük formuz
ama kararın karar senin izlemeye gerenk yok görcez nasıl olsa
yine bekleriz
A.e.o
CESSES Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Manav Adlı Kullanıcıdan Alıntı:CESSES Adlı Kullanıcıdan Alıntı:kardeşim zaten gitmeyi kafasına koymuş olan kişi gider sormadandemek ki sen gitmeyeceksin çok belli oluyo
İzle ve gör !
çok gördük biz ayrılıyoz diyen ama ayrılmalarını istemedik hiç onların seninde ayrılmanı istemeyiz biz büyük formuz
yine bekleriz
A.e.o
insan ayrılamıyo ya belli bi arkadaş kitlesi ve seni sevenler olduktan sonra kolay kolay ayrılamıyor tabi duygusuzlar bunu anlayamazlar o ayrı mesele
saol ces

Küf Kedisi Adlı Kullanıcıdan Alıntı:CESSES Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Manav Adlı Kullanıcıdan Alıntı:CESSES Adlı Kullanıcıdan Alıntı:kardeşim zaten gitmeyi kafasına koymuş olan kişi gider sormadandemek ki sen gitmeyeceksin çok belli oluyo
İzle ve gör !
yine bekleriz
A.e.o
bu ayrılıcam diyip de ayrılamayanlardan biri de ben idüminsan ayrılamıyo ya belli bi arkadaş kitlesi ve seni sevenler olduktan sonra kolay kolay ayrılamıyor tabi duygusuzlar bunu anlayamazlar o ayrı mesele
saol ces

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.